Tijdens één van de retreats die ik verzorgde ontstond er dit recept. Ik had namelijk heeeel veel appel pulp over van het juicen en dat is natuurlijk zonde om weg te gooien. Het was zo’n succes dat ik het recept ervan direct heb uitgewerkt.
Blissballs, powerballs, dadelballetjes, heel veel namen voor hetzelfde idee. Je kan er namelijk zo veel kanten mee op! De basis bestaat simpelweg uit dadels, noten en een beetje kokosolie en je voegt er aan toe wat je lekker vindt. Heb je ze al eens met chocola geprobeerd bijvoorbeeld?
Ik heb al veel heerlijke zoete recepten en baksels gemaakt, wat denk je van een heerlijke carrotcake? Of toch de finger licking good aardbeien chocofudge? of pak echt uit met deze cheesecake.
Appeltaart Blissballs
Ingrediënten
Instructies
Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.
Dan is de kans groot dat jouw online kookcursus wordt vergoed! Kijk op de speciale pagina welke mogelijkheden er zijn.
Het gaat niet om de bestemming of het doel, maar om het gevoel. Ik geef je in deze mini cursus handvatten, zodat jij vandaag nog met jouw gezondste leven kan beginnen. Ben jij klaar om je gezondheid een kickstart te geven?
contact@greentwist.nl
040 30 50 040
06 832 007 58
Eindhoven en omgeving
Webdesign proudly created by GreenTwist
Foto's met dank aan Floris Heuer Fotografie
Geregistreerd bij de KvK 56732937
Copyright © | 2019 - 2023 | GreenTwist Cooking
Geef een reactie