Skip to main content

Online Kookcursus Vegetarisch Koken

GREENTWIST COOKING SCHOOL
De gezondste online kookschool van Nederland


In de online kookcursus vegetarisch koken word je gedurende 4 weken meegenomen in de vegetarische keuken. Ik laat je zien hoe lekker, verantwoord, gevarieerd en gezond vegetarisch eten is. Met praktische kooktips, informatieve video’s, uitgebreide weekmenu’s en heel veel leuke recepten maak ik je wegwijs in deze keuken. Je gaat elke week praktisch aan de slag met simpele, lekkere en gezonde recepten die je voor jezelf of je gezin kan klaarmaken.

De cursus Vegetarisch Koken is echt iets voor jou als

op zoek bent naar meer recepten, inspiratie en ideeën voor de vegetarische keuken

vegetarisch eet en moeite hebt om dit op een gezonde en verantwoorde manier te doen

meer vegetarisch wil eten maar niet goed weet hoe je dit moet aanpakken

je voor jezelf en je gezin heerlijke gerechten op tafel wil zetten die passen binnen een vegetarisch voedingspatroon

Je ontvangt met dit programma

99 waardevolle lessen over dit mooie voedingspatroon, waarvan:

5 lessen over de basis van koken mét 4 video’s

3 lessen over verantwoord vegetarisch eten

8 video’s bomvol waardevolle informatie en tips over vegetarisch eten

4 handleidingen die jij nodig hebt voor jouw vegetarische voedingspatroon

4 heerlijke weekmenu’s én een DIY weekplanner

75+ vegetarische en veganistische recepten

en nog 3+ mooie bonussen zoals de maaltijdplanner en receptenmaker

Alvast een kijkje in de keuken?

Het is mijn missie om jou optimale gezondheid te laten ervaren

Ik ben als Healthy Chef jouw persoonlijke coach naar een gezonder leven met meer kook- en eetplezier. Mijn uitvoerige kennis van voeding, gezondheid, allergieën en diëten stellen mij in staat om jou op vele vlakken te helpen om optimale gezondheid te bereiken.

Anderen over de online kookcursussen

 • Jan van Overveld
  Hartpatienten Nederland

  “Vanuit mijn werk voor Hartpatiënten Nederland had ik het voorrecht de online cursussen kritisch te mogen beoordelen en dat heb ik bijzonder serieus gedaan. Ik vind het een fantastisch initiatief van Iris en ik hoop dat velen hun voordeel ermee doen. De investering is voor iedereen mogelijk en het is een investering in je eigen gezondheid. Als je deze lessen in praktijk brengt, krijg je veel meer grip op je gezondheid en dus ook op je medicatie. Je zult je veel beter gaan voelen, meer energie krijgen. Je, bij wijze van spreken, tien jaar jonger voelen. En ik kan het weten: ik spreek uit eigen ervaring”

 • Mirjam
  deed mee aan online kookcursussen en kookworkshops

  Wat een geweldige online cursussen, je leert hele leuke en gezonde nieuwe recepten klaarmaken. Zoveel heerlijke gezonde recepten ingedeeld in verschillende rubrieken. Dank je wel voor die geweldige cursussen.

 • Henny
  deed mee aan online kooklessen

  In de online kooklessen van Iris heb ik veel nieuwe dingen uitgeprobeerd. Ze legde alles heel goed uit en vertelde er leuke leerzame dingen omheen. Het was fantastisch, complimenten!

 • Frances
  deed mee aan online kooklessen

  Leuke en gevarieerde kooklessen. Duidelijk instructies (met vervangende tips voor ingrediënten) én enthousiast gegeven door Iris!

 • Dennis
  deed mee aan een kookworkshop

  Super kookworkshop gehad! Iris heeft enorm veel kennis van voeding en wat het allemaal doet met je lichaam. Veel geleerd en bovenal een aantal heerlijke gerechten bereid, aanrader voor iedereen!

 • Yvonne
  deed mee aan online kooklessen

  Iris geeft duidelijke instructies, ik ervaar het als leuk om mee te doen. En leer elke keer weer iets nieuws te maken met voor mij soms bijzondere ingrediënten.

 • Tom
  deed mee aan een online kookcursus

  Iris heeft heel veel kennis omtrent gezondheid, voeding en koken en draagt echt bij aan een beter bestaan voor de mens. Haar online kookcursussen zitten bomvol met nuttige informatie, gidsen en video’s. Wil je meer gezondheid ervaren? Dan is dit zeker een aanrader. Ook op Social Media is ze dagelijks actief en deelt ze waardevolle informatie.

  Aanvullend verzekerd via CZ?

  Aanvullende informatie

  De cursus heeft 3 thema weken: koolhydraatarm, veganistisch en Aziatisch, de weekmenu’s zijn hier op aangepast. Je kan natuurlijk altijd zelf recepten aanpassen, doorschuiven of afwisselen met behulp van de DIY Weekplanner.

  Deze cursus is geschikt voor een vegetarisch voedingspatroon. Indien je andere allergieën hebt kun je goed uit de voeten met deze blog: Tips hoe je recepten aanpast voor jou

  Je kan ten alle tijde starten met de kookcursus, en op je eigen tempo volgen. Na afloop van de cursus behoud je toegang tot de inhoud en video’s. Ook kun je de recepten en lijsten downloaden voor eigen gebruik.

  Koolhydraatarm Koken
  Koolhydraatarm Koken