Skip to main content

Online Kookcursussen Koken met het Seizoen

GREENTWIST COOKING SCHOOL
De gezondste online kookschool van Nederland


In de online kookcursus koken met het seizoen leer je af te stemmen op koken met seizoensproducten. Elk seizoen heeft zijn eigen producten en een aantal thema’s. Met praktische kooktips, informatieve video’s en heel veel leuke recepten maak ik je wegwijs in het meebewegen met de seizoenen. Met behulp van receptenbundels ga je aan de slag om voor jezelf of je gezin heerlijk te koken, met eenvoudige en smaakvolle recepten.

De cursussen koken met het seizoen zijn echt iets voor jou als je

behoefte hebt aan een gezondere levensstijl zonder grote aanpassingen

beter én lekkerder wil leren koken

meer variatie wil aanbrengen in je dagelijkse recepten

een gezonder leven wil met meer kook en eetplezier

Deze programma’s bieden jou

68+ lessen per cursus, waarvan:

5 lessen over de basis van koken mét 4 video’s

5 video’s over thema’s die in dat seizoen aan bod komen

een uitgebreide seizoenskalender

4 bundels met waardevolle informatie over het seizoen wat je volgt

4 receptenbundels met elk 12+ recepten, dus 48+ heerlijke seizoenrecepten

Je kan kiezen tussen een mix (vlees/vis/vegetarisch) en geheel vegetarisch

Alvast een kijkje in de keuken?

Het is mijn missie om jou optimale gezondheid te laten ervaren

Ik ben als Healthy Chef jouw persoonlijke coach naar een gezonder leven met meer kook- en eetplezier. Mijn uitvoerige kennis van voeding, gezondheid, allergieën en diëten stellen mij in staat om jou op vele vlakken te helpen om optimale gezondheid te bereiken.

Anderen over de online kookcursussen

 • Jan van Overveld
  Hartpatienten Nederland

  “Vanuit mijn werk voor Hartpatiënten Nederland had ik het voorrecht de online cursussen kritisch te mogen beoordelen en dat heb ik bijzonder serieus gedaan. Ik vind het een fantastisch initiatief van Iris en ik hoop dat velen hun voordeel ermee doen. De investering is voor iedereen mogelijk en het is een investering in je eigen gezondheid. Als je deze lessen in praktijk brengt, krijg je veel meer grip op je gezondheid en dus ook op je medicatie. Je zult je veel beter gaan voelen, meer energie krijgen. Je, bij wijze van spreken, tien jaar jonger voelen. En ik kan het weten: ik spreek uit eigen ervaring”

 • Mirjam
  deed mee aan online kookcursussen en kookworkshops

  Wat een geweldige online cursussen, je leert hele leuke en gezonde nieuwe recepten klaarmaken. Zoveel heerlijke gezonde recepten ingedeeld in verschillende rubrieken. Dank je wel voor die geweldige cursussen.

 • Henny
  deed mee aan online kooklessen

  In de online kooklessen van Iris heb ik veel nieuwe dingen uitgeprobeerd. Ze legde alles heel goed uit en vertelde er leuke leerzame dingen omheen. Het was fantastisch, complimenten!

 • Frances
  deed mee aan online kooklessen

  Leuke en gevarieerde kooklessen. Duidelijk instructies (met vervangende tips voor ingrediënten) én enthousiast gegeven door Iris!

 • Dennis
  deed mee aan een kookworkshop

  Super kookworkshop gehad! Iris heeft enorm veel kennis van voeding en wat het allemaal doet met je lichaam. Veel geleerd en bovenal een aantal heerlijke gerechten bereid, aanrader voor iedereen!

 • Yvonne
  deed mee aan online kooklessen

  Iris geeft duidelijke instructies, ik ervaar het als leuk om mee te doen. En leer elke keer weer iets nieuws te maken met voor mij soms bijzondere ingrediënten.

 • Tom
  deed mee aan een online kookcursus

  Iris heeft heel veel kennis omtrent gezondheid, voeding en koken en draagt echt bij aan een beter bestaan voor de mens. Haar online kookcursussen zitten bomvol met nuttige informatie, gidsen en video’s. Wil je meer gezondheid ervaren? Dan is dit zeker een aanrader. Ook op Social Media is ze dagelijks actief en deelt ze waardevolle informatie.

  Aanvullend verzekerd via CZ?

  Aanvullende informatie

  Deze cursussen zijn geschikt voor een glutenvrij en suikervrij voedingspatroon, en kunnen worden aangepast voor lactosevrij en koolhydraatarm. Hiervoor, of voor andere allergieën, kun je goed uit de voeten met deze blog: Tips hoe je recepten aanpast voor jou

  De planning voor de cursussen vegetarisch koken met het seizoen die dit jaar nog uitkomen:

  • Zomer | Half Juni
  • Herfst | Half September
  • Winter | Half Oktober

  Je kan ten alle tijde starten met de kookcursus, en op je eigen tempo volgen. Na afloop van de cursus behoud je toegang tot de inhoud en video’s. Ook kun je de recepten en lijsten downloaden voor eigen gebruik.

  Koken met het seizoen Winter
  Koken met het seizoen Zomer