Skip to main content

Online Kookcursus Koolhydraatarm Koken

GREENTWIST COOKING SCHOOL
De gezondste online kookschool van Nederland


In de online kookcursus koolhydraatarm koken word je gedurende 4 weken meegenomen in de koolhydraatarme keuken. Met praktische kooktips, informatieve video’s, uitgebreide weekmenu’s en heel veel leuke recepten maak ik je wegwijs in deze keuken. Je gaat elke week praktisch aan de slag met simpele, lekkere en gezonde recepten die je voor jezelf of je gezin kan klaarmaken.

De cursus Koolhydraatarm Koken is echt iets voor jou als

jij je van dag tot dag topfit wil voelen met bakken energie

op een heerlijke, gezonde en verantwoorde manier koolhydraatarm wil eten

je koolhydraatarm wil gaan eten en niet weet waar je moet beginnen en waar je tegenaan gaat lopen

je al koolhydraatarm eet en op zoek bent naar meer afwisseling in je gerechten en ondersteunende tips om je nóg gezonder te voelen

op zoek bent naar een gezonde vorm van koolhydraten beperken die past bij jou en hier graag wat hulp bij hebt

gezondheidsuitdagingen hebt; zoals overgewicht, diabetes, hartaandoeningen of andere klachten.

Je ontvangt met dit programma

94 krachtige lessen over dit mooie voedingspatroon, waarvan:

5 lessen over de basis van koken mét 4 video’s

3 lessen over starten met koolhydraatarm eten

10 video’s bomvol waardevolle informatie en tips over koolhydraatarm eten én koken

2 video’s over het ontdekken van oervoeding en koolhydraatbeperkt (NIEUW!)

4 heerlijke weekmenu’s én een DIY weekplanner

70+ koolhydraatarme en ketogene recepten

en nog 5+ mooie bonussen zoals de maaltijdplanner en een handleiding koolhydraatarm uit eten

Alvast een kijkje in de keuken?

Het is mijn missie om jou optimale gezondheid te laten ervaren

Ik ben als Healthy Chef jouw persoonlijke coach naar een gezonder leven met meer kook- en eetplezier. Mijn uitvoerige kennis van voeding, gezondheid, allergieën en diëten stellen mij in staat om jou op vele vlakken te helpen om optimale gezondheid te bereiken.

Anderen over de online kookcursussen

 • Jan van Overveld
  Hartpatienten Nederland

  “Vanuit mijn werk voor Hartpatiënten Nederland had ik het voorrecht de online cursussen kritisch te mogen beoordelen en dat heb ik bijzonder serieus gedaan. Ik vind het een fantastisch initiatief van Iris en ik hoop dat velen hun voordeel ermee doen. De investering is voor iedereen mogelijk en het is een investering in je eigen gezondheid. Als je deze lessen in praktijk brengt, krijg je veel meer grip op je gezondheid en dus ook op je medicatie. Je zult je veel beter gaan voelen, meer energie krijgen. Je, bij wijze van spreken, tien jaar jonger voelen. En ik kan het weten: ik spreek uit eigen ervaring”

 • Mirjam
  deed mee aan online kookcursussen en kookworkshops

  Wat een geweldige online cursussen, je leert hele leuke en gezonde nieuwe recepten klaarmaken. Zoveel heerlijke gezonde recepten ingedeeld in verschillende rubrieken. Dank je wel voor die geweldige cursussen.

 • Henny
  deed mee aan online kooklessen

  In de online kooklessen van Iris heb ik veel nieuwe dingen uitgeprobeerd. Ze legde alles heel goed uit en vertelde er leuke leerzame dingen omheen. Het was fantastisch, complimenten!

 • Frances
  deed mee aan online kooklessen

  Leuke en gevarieerde kooklessen. Duidelijk instructies (met vervangende tips voor ingrediënten) én enthousiast gegeven door Iris!

 • Dennis
  deed mee aan een kookworkshop

  Super kookworkshop gehad! Iris heeft enorm veel kennis van voeding en wat het allemaal doet met je lichaam. Veel geleerd en bovenal een aantal heerlijke gerechten bereid, aanrader voor iedereen!

 • Yvonne
  deed mee aan online kooklessen

  Iris geeft duidelijke instructies, ik ervaar het als leuk om mee te doen. En leer elke keer weer iets nieuws te maken met voor mij soms bijzondere ingrediënten.

 • Tom
  deed mee aan een online kookcursus

  Iris heeft heel veel kennis omtrent gezondheid, voeding en koken en draagt echt bij aan een beter bestaan voor de mens. Haar online kookcursussen zitten bomvol met nuttige informatie, gidsen en video’s. Wil je meer gezondheid ervaren? Dan is dit zeker een aanrader. Ook op Social Media is ze dagelijks actief en deelt ze waardevolle informatie.

  Aanvullend verzekerd via CZ?

  Aanvullende informatie

  Deze cursus is geschikt voor een koolhydraatarm- en ketogeen voedingspatroon en daarmee al glutenvrij en suikervrij. Indien je andere allergieën hebt kun je goed uit de voeten met deze blog: Tips hoe je recepten aanpast voor jou

  Je kan ten alle tijde starten met de kookcursus, en op je eigen tempo volgen. Na afloop van de cursus behoud je toegang tot de inhoud en video’s. Ook kun je de recepten en lijsten downloaden voor eigen gebruik.

  Koolhydraatarm Koken
  Koolhydraatarm Koken