Skip to main content
 • kookcursus gezond

Catering

GREENTWIST COOKING SCHOOL
De gezondste online kookschool van NederlandKoolhydraatarm Koken

Wat bieden we aan?

Gezonde catering op locatie

GreenTwist Cooking biedt diverse mogelijkheden om een gezond diner of buffet te laten verzorgen, op locatie of bij jou thuis. Indien nodig tot in de puntjes aangepast voor allergieën en diëten. Geniet van een smakelijke avond en laat je door een privéchef in de watten leggen.

Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijk, daarom zijn onze producten altijd van de hoogste kwaliteit zodat ze bomvol met voedingswaarde zitten. Daarnaast is ook de smaak en presentatie belangrijk, want eten is beleven en moet ook vooral lekker zijn. Iris werkt met de hoogste kwaliteit biologische producten en de smaken uit streek en seizoen.

Een diner bij je thuis bezorgd

Bestel bij GreenTwist hapjes of een 3-gangen diner geheel aangepast op jouw gezonde voedingspatroon. Serveer de gasten een restaurant kwaliteit diner bij jou aan tafel, zonder dat je zelf iets hoeft te doen.

Keuze uit een drietal buffetten

Wil jij jouw gasten verwennen met de heerlijkste gezonde creaties én door een professionele chef in de watten worden gelegd? GreenTwist kan drie verschillende overheerlijke gezonde buffetten leveren die ook kunnen worden afgestemd op jouw eigen wensen. Je kan kiezen uit: Seizoen, Aziatisch en BBQ. 

Hierbij wordt een mooi assortiment van de heerlijkste gerechten gepresenteerd om van te genieten.

Voorwaarden en bezorging

Voor de basisprijs wordt het eten bij jouw thuis bezorgd. Het is ook mogelijk om Iris als privéchef hierbij in te huren, dan wordt alles volledig verzorgd. Het inhuren van Iris als privéchef kost je € 35,- per uur excl BTW extra.

Afhalen is mogelijk in Eindhoven, indien je het bezorgd wil hebben gelden de volgende voorwaarden:

 • tot 100 hapjes– max 25 km vanaf Eindhoven tot
 • 200 hapjes – max 50 km vanaf Eindhoven vanaf
 • 200 hapjes – max 100 km vanaf Eindhoven boven
 • de 100 km: uitsluitend in overleg

Voor de bezorging van de buffetten gelden de volgende voorwaarden:

 • vanaf 16 personen – tot 50 km vanaf Eindhoven
 • vanaf 30 personen – tot 100 km vanaf Eindhoven
 • boven de 100 km: uitsluitend in overleg

Reiskosten: 45 cent per gereden km vanaf Eindhoven

Wil je een catering boeken? Neem dan contact op.

Anderen over GreenTwist Catering

 • Ellen
  boekte een catering
  Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
  Wat een heerlijke maaltijd die naast super vers, en smaakvol was ook nog eens prachtig eruit zag
 • Mike en Gretta
  Leefbewust Nederland

  Het is iedere keer weer een genot om met Iris samen te werken. Niet alleen omdat ze heerlijke en gezonde gerechten bereidt die perfect aansluiten bij de aard van onze retraites, maar ook omdat ze veel kennis en ervaring met zich meebrengt op het gebied van holistische voeding en gezondheid. De manier waarop ze passievol in contact gaat met onze klanten is wat ons betreft het kersje op de taart. Daarom kunnen wij niet anders dan uitkijken naar onze volgende samenwerking!

 • Rixt Strikwerda
  The Art of You
  Yes! 💚 GreenTwist Cooking van Iris is een echte aanrader. Iris is heel tof om in de retreat als daadkrachtige stevig aanpakkende “chef du cuisine” te hebben. Iris schakelt snel en is gezellig. Ze heeft in de retreat van The Art of You Ayuvedisch gekookt. Lichtverteerbaar, smaakvol en precies juiste hoeveelheden. Waardoor we met een niet te volle maag weer heerlijk lichaamsgericht aan de slag konden. Green twist voor als je t nog niet wist: a good taste and no waste.😋🍀🌳