Skip to main content

Partners van GreenTwist

GREENTWIST COOKING SCHOOL
De gezondste online kookschool van Nederland


Ik geloof heel erg in de kracht van samenwerken en co-creatie, samen kun je een grotere positieve impact maken op de wereld én op mensenlevens.

Daarom werk ik vanuit GreenTwist samen met een aantal fantastische bedrijven die mijn missie ondersteunen om de wereld een stukje beter te maken en jou een gezonder leven te laten ervaren.

Een mooie win-win!

Een samenwerking moet natuurlijk wel kloppen, deze bedrijven moeten aansluiten bij mijn visie op gezondheid én voor mijn klanten een meerwaarde kunnen bieden. Zo creëren we samen een mooie win-win situatie, waar jij als klant weer van profiteert.

Hartpatiënten Nederland

Hartpatiënten Nederland is de grootste patiënten belangenorganisatie voor hartpatiënten in Nederland. Ze richten zich sterk op preventieve zorg en het aanpakken van de leefstijl. Daarin vinden we aansluiting met elkaar, door een gedeelde visie op gezondheid.

Voor Hartpatiënten Nederland schrijf ik onder andere artikelen voor het HPNL Magazine, we organiseren samen webinars en online kookworkshops en ik deel regelmatig recepten in de nieuwsflits.

Publicaties in het HPNL Magazine

Sommige internetbrowsers en tablets ondersteunen geen PDF’s. Opent deze PDF niet? Dan kun je hier het bestand openen en downloaden
Sommige internetbrowsers en tablets ondersteunen geen PDF’s. Opent deze PDF niet? Dan kun je hier het bestand openen en downloaden

Sommige internetbrowsers en tablets ondersteunen geen PDF’s. Opent deze PDF niet? Dan kun je hier het bestand openen en downloaden


Online cursussen van Avontuurlijk Gezond

Avontuurlijk gezond is een platform met online cursussen over gezondheid: darm EHBO, energie EHBO en gewicht EHBO. Ook is er een online cursus met alles over gezonde voeding. De cursussen zijn ontwikkeld door (medisch) professionals en gaan jou helpen om de diepte in te gaan op het gebied van gezondheid.

Heb je vragen over wat gezonde voeding is die bij jou past? Heb je weleens buikklachten? Wil je werken aan je weerstand of het verhogen van je energiepeil? Of wil je iets doen aan over- of ondergewicht? Dan zijn deze online cursussen een aanrader. Ook is het mogelijk om tegelijkertijd met de online cursus begeleiding te krijgen door mij of Marieke Lebbink

Ik heb de initiatiefneemster van dit platform, Marieke Lebbink ontmoet op een retreat waar we beiden aan deelnamen. Marieke is natuur- en darmdiëtiste, ze heeft een holistische visie op gezondheid en daarin kunnen wij elkaar helemaal vinden. Naast haar platform Avontuurlijk Gezond heeft ze haar eigen praktijk.

Ik werk samen met dit platform omdat het een prachtige aanvulling is op de online kookcursussen in het geval van (medische) klachten. In de toekomst zullen we ook combinatiepakketten gaan aanbieden van een online gezondheidscursus en een kookcursus.

Een groot voordeel is dat deze online cursussen door de meeste zorgverzekeraars via het aanvullend pakket vergoed worden.

Gezonde suikervervangers van Greensweet

De 100% natuurlijke suikervervangers van Green Sweet bieden een gezond en tegelijkertijd lekker alternatief voor suiker. Zo kan iedereen op een verantwoorde manier genieten van zoet. De suikervervangers van Green Sweet worden gemaakt van pure erythritol en zuivere steviolglycosiden. Hierdoor zijn ze altijd van hoge kwaliteit, zonder toevoeging van kunstmatige zoet- of smaakstoffen. Ook bevatten ze weinig tot geen calorieën of koolhydraten en zijn dus uitermate geschikt voor mensen die het gebruik van suiker moeten beperken, een speciaal dieet volgen of gewoon wat gezonder willen leven.

Deze samenwerking is ontstaan omdat ik simpelweg fan was van hun producten en dit aan iedereen die dit wilde horen vertelde. Daarom hebben zij mij benaderd. Ik ontwikkel onder andere recepten met Greensweet producten en maak kookvideo’s.

Greensweet heeft in mijn optiek de beste natuurlijke zoetstoffen, ze hebben geen invloed op de bloedsuikerspiegel en zijn koolhydraatarm. Ik ben fan omdat de producten geweldig zijn om mee te koken én de bekende stevia bijsmaak niet sterk aanwezig is. Mijn favoriete producten? De icing, vanille en de syrups.

Ik mag mijn volgers en klanten een mooie korting aanbieden van 20% op hun producten. Voer bij hun webshop de code Greentwist in om direct korting te ontvangen!

Samenwerken met Greentwist?

Denk jij dat wij elkaar kunnen versterken om een krachtige combinatie te maken die voor onze klanten een mooie win-win situatie kan creëren? Ik sta er voor open om de lijst met partners uit te breiden.