Skip to main content

Online Kookcursus Fit met je Familie

GREENTWIST COOKING SCHOOL
De gezondste online kookschool van Nederland


Fit met je Familie is een programma om samen met het gezin, gezonder te koken en eten. Groenten staan in dit programma op nummer 1! Elke week maak je met je gezin een opdracht, een recept met uitleg en een video. Voor de ouders zijn er allerlei handleidingen om zelf gezond te (leren) koken en om je kinderen bij het koken te betrekken. Er zijn ook heel veel lekkere, gezonde, groentenrijke recepten bijgevoegd bij de cursus. Je deelt jouw resultaten in de community, via foto’s of video’s. Na afronden van de cursus ontvangen de kids een superleuk kookdiploma.

De cursus Fit met je Familie is echt iets voor jou als je

winst wil behalen met een gezondere levensstijl, voor jezelf én je gezin

beter én lekkerder wil leren koken

een aangepast dieet of voedingspatroon volgt, of allergie(ën) hebt

kinderen op een leuke manier wil betrekken bij koken en eten

meer variatie wil aanbrengen in je dagelijkse recepten

Je ontvangt met dit programma

10 video’s voor heel veel inspiratie om te leren koken

4 leuke opdrachten en spelletjes voor de kinderen om ze meer te leren over koken en eten

4 handleidingen voor de ouders om van koken en eten een activiteit voor het hele gezin te maken

32 overheerlijke 10 in 1 recepten waarmee jij ultiem kunt gaan variëren

6 recepten uitleg video’s die jou stap voor stap vertellen hoe je het recept moet maken

Een prachtig kookdiploma voor de kids

en nog 2 bonussen: kleurplaten en tips voor een leuk kinderfeestje

Alvast een kijkje in de keuken?

Het is mijn missie om jou optimale gezondheid te laten ervaren

Ik ben als Healthy Chef jouw persoonlijke coach naar een gezonder leven met meer kook- en eetplezier. Mijn uitvoerige kennis van voeding, gezondheid, allergieën en diëten stellen mij in staat om jou op vele vlakken te helpen om optimale gezondheid te bereiken.

Anderen over de online kookcursussen

 • Jan van Overveld
  Hartpatienten Nederland

  “Vanuit mijn werk voor Hartpatiënten Nederland had ik het voorrecht de online cursussen kritisch te mogen beoordelen en dat heb ik bijzonder serieus gedaan. Ik vind het een fantastisch initiatief van Iris en ik hoop dat velen hun voordeel ermee doen. De investering is voor iedereen mogelijk en het is een investering in je eigen gezondheid. Als je deze lessen in praktijk brengt, krijg je veel meer grip op je gezondheid en dus ook op je medicatie. Je zult je veel beter gaan voelen, meer energie krijgen. Je, bij wijze van spreken, tien jaar jonger voelen. En ik kan het weten: ik spreek uit eigen ervaring”

 • Mirjam
  deed mee aan online kookcursussen en kookworkshops

  Wat een geweldige online cursussen, je leert hele leuke en gezonde nieuwe recepten klaarmaken. Zoveel heerlijke gezonde recepten ingedeeld in verschillende rubrieken. Dank je wel voor die geweldige cursussen.

 • Henny
  deed mee aan online kooklessen

  In de online kooklessen van Iris heb ik veel nieuwe dingen uitgeprobeerd. Ze legde alles heel goed uit en vertelde er leuke leerzame dingen omheen. Het was fantastisch, complimenten!

 • Frances
  deed mee aan online kooklessen

  Leuke en gevarieerde kooklessen. Duidelijk instructies (met vervangende tips voor ingrediënten) én enthousiast gegeven door Iris!

 • Dennis
  deed mee aan een kookworkshop

  Super kookworkshop gehad! Iris heeft enorm veel kennis van voeding en wat het allemaal doet met je lichaam. Veel geleerd en bovenal een aantal heerlijke gerechten bereid, aanrader voor iedereen!

 • Yvonne
  deed mee aan online kooklessen

  Iris geeft duidelijke instructies, ik ervaar het als leuk om mee te doen. En leer elke keer weer iets nieuws te maken met voor mij soms bijzondere ingrediënten.

 • Tom
  deed mee aan een online kookcursus

  Iris heeft heel veel kennis omtrent gezondheid, voeding en koken en draagt echt bij aan een beter bestaan voor de mens. Haar online kookcursussen zitten bomvol met nuttige informatie, gidsen en video’s. Wil je meer gezondheid ervaren? Dan is dit zeker een aanrader. Ook op Social Media is ze dagelijks actief en deelt ze waardevolle informatie.

  Aanvullend verzekerd via CZ?

  Aanvullende informatie

  Alle recepten zijn eigenlijk 10 in 1: ik geef ontzettend veel variatietips en verschillende mogelijkheden om de gerechten te bereiden. Het zijn allemaal makkelijke gerechten. Ook als je meer vegetarisch wil eten dan kun je met deze kookcursus goed uit de voeten. De recepten zijn puur natuur en onbewerkt. Zijn er bij jou in het gezin allergieën of diëten? Kijk dan eens bij de blog ‘Tips hoe je recepten aanpast voor jou

  Je kan ten alle tijde starten met de kookcursus, en op je eigen tempo volgen. Na afloop van de cursus behoud je toegang tot de inhoud en video’s. Ook kun je de recepten en lijsten downloaden voor eigen gebruik.

  gezond-eten
  Fit met je Familie