Skip to main content
Catering voor Retraites

Retraites

GREENTWIST COOKING SCHOOL
De gezondste online kookschool van Nederland


Retraites zijn co-creaties

I love to co-create! Daarom zijn retraites altijd een samenkomst van mijn kwaliteiten en de wensen van de facilitators. In een retraite stem je af op de dag, het weekend of de week, je hebt een intentie, een mooie groep mensen en een programma. Voeding moet hierin ondersteunen en het programma helpen tot uiting te komen, zodat de deelnemers die het programma ondergaan een optimale beleving krijgen waar de retraite voor is bedoeld.

Ik ga met je in gesprek over de wensen en stem mij af op het programma wat wordt aangeboden. Waar mogelijk zal ik zelf ook deelnemen, om ook zelf op te gaan in het proces wat er ontstaat.

Leven en spiritualiteit gaan voor mij hand in hand. Zelf loop ik al jaren op het spirituele pad en heb vele events meegemaakt en bijzondere ervaringen gehad. Hierdoor kan ik mij makkelijk verdiepen in het programma wat er aangeboden wordt.

In volledige afstemming

GreenTwist heeft verstand van vele verschillende voedingspatronen, waardoor ik mij volledig kan afstemmen op jullie. In een retraite is gezondheid en welzijn belangrijk, het eten moet puur zijn, bomvol smaak zitten en het moet ondersteunend zijn voor het proces die de deelnemers ondergaan.

Ik kook voor de retraite zoveel mogelijk biologisch, geraffineerde suikervrij en mijn eten komt 100% uit het hart! Ik ga er ver in om mij te verdiepen in de aard van de retraite en pas mij volledig aan volgens de gewenste voedingseisen.

Het is mijn doel om de facilitators gedurende het weekend of de week geheel te ontzorgen, zodat het onderdeel voeding helemaal afgedekt is, en jij je geheel kan richten op het belangrijkste: jouw deelnemers en het aanbieden van je programma. Moeiteloosheid en flow, dat is wat je uit wil dragen en daar beweeg ik met je in mee.


Is alles mogelijk

In retraites wordt er vanuit verschillende visies naar voeding gekeken, maar gezondheid en welzijn staat voorop. Mijn manier van koken sluit hier goed op aan, puur natuur en groenten in de hoofdrol!

Een aantal van de mogelijkheden: vegetarisch, veganistisch, detox, ayurvedisch, glutenvrij. Zoals de titel al zegt: alles is mogelijk.

Voor Leefbewust Nederland cater ik de Detox Intensive retraites, hierbij wordt er volgens strikt protocol gekookt. Het eten ondersteunt de lever gal reiniging, en is vegetarisch en vetvrij. Gelukkig houd ik wel van een uitdaging! GreenTwist brengt een creativiteit die nodig is om heerlijk te eten volgens deze aanpassingen.

Uiteraard wordt er altijd goed rekening gehouden met allergie- en dieetwensen

Anderen over GreenTwist retraitebegeleiding

  • Mike en Gretta
    Leefbewust Nederland

    Het is iedere keer weer een genot om met Iris samen te werken. Niet alleen omdat ze heerlijke en gezonde gerechten bereidt die perfect aansluiten bij de aard van onze retraites, maar ook omdat ze veel kennis en ervaring met zich meebrengt op het gebied van holistische voeding en gezondheid. De manier waarop ze passievol in contact gaat met onze klanten is wat ons betreft het kersje op de taart. Daarom kunnen wij niet anders dan uitkijken naar onze volgende samenwerking!

  • Rixt Strikwerda
    The Art of You

    Yes! 💚 GreenTwist Cooking van Iris is een echte aanrader. Iris is heel tof om in de retreat als daadkrachtige stevig aanpakkende “chef du cuisine” te hebben. Iris schakelt snel en is gezellig. Ze heeft in de retreat van The Art of You Ayuvedisch gekookt. Lichtverteerbaar, smaakvol en precies juiste hoeveelheden. Waardoor we met een niet te volle maag weer heerlijk lichaamsgericht aan de slag konden. Green twist voor als je t nog niet wist: a good taste and no waste.😋🍀🌳