Voor de online kookcursus Koken met het seizoen Lente ontwikkelde ik dit heerlijke recept voor koolhydraatarme scones met een aardbei rabarber compote, mét instructievideo.
Het traditionele recept voor scones wordt in Engeland vooral gegeten bij een high-tea. Door het gebruik van amandelmeel en een koolhydraatarme zoetstof, is het een heerlijke traktatie die niet teveel koolhydraten bevat. Het recept is gezoet met de producten van Greensweet Stevia, via mij krijg je 20% korting op hun zoetstoffen met de kortingscode ‘Greentwist’. Ga naar de webshop en voer de kortingscode in bij het afrekenen.
Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.
Dan is de kans groot dat jouw online kookcursus wordt vergoed! Kijk op de speciale pagina welke mogelijkheden er zijn.
Het gaat niet om de bestemming of het doel, maar om het gevoel. Ik geef je in deze mini cursus handvatten, zodat jij vandaag nog met jouw gezondste leven kan beginnen. Ben jij klaar om je gezondheid een kickstart te geven?
contact@greentwist.nl
040 30 50 040
06 832 007 58
Eindhoven en omgeving
Webdesign proudly created by GreenTwist
Foto's met dank aan Floris Heuer Fotografie
Geregistreerd bij de KvK 56732937
Copyright © | 2019 - 2023 | GreenTwist Cooking
Geef een antwoord