Afgelopen week maakte ik in het webinar in samenwerking met Hartpatiënten Nederland dit heerlijke recept voor courgettecarpaccio en toen dacht ik: laat ik dit eenvoudige en superlekkere recept ook even met jullie delen! De replay van het leerzame webinar over het koken met seizoensproducten en leven met de seizoenen kun je vinden op het YouTube kanaal van Hartpatiënten.
Het recept is vegetarisch, glutenvrij én koolhydraatarm en doet het prima als een voorgerecht.
Het seizoen voor courgette begint officieel pas in Juni en duurt best lang, tot zeker November. Vanaf Februari kun je wel al courgette uit Nederland goed verkrijgen. Vanwege de heerlijk frisse smaken en de toevoeging van waterkers is dit toch een echt lente recept. Ik hoop dat je er van gaat genieten! Het recept is afkomstig uit de cursussen Koken met het seizoen Lente en nu ook in de nieuwe online kookcursus Vegetarisch seizoen Lente. In deze cursussen kun je nog veel meer inspiratie en lekkere en gezonde recepten vinden voor de lente, inclusief heel veel tips voor een heerlijk lente seizoen.
Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.
Dan is de kans groot dat jouw online kookcursus wordt vergoed! Kijk op de speciale pagina welke mogelijkheden er zijn.
Het gaat niet om de bestemming of het doel, maar om het gevoel. Ik geef je in deze mini cursus handvatten, zodat jij vandaag nog met jouw gezondste leven kan beginnen. Ben jij klaar om je gezondheid een kickstart te geven?
contact@greentwist.nl
040 30 50 040
06 832 007 58
Eindhoven en omgeving
Webdesign proudly created by GreenTwist
Foto's met dank aan Floris Heuer Fotografie
Geregistreerd bij de KvK 56732937
Copyright © | 2019 - 2023 | GreenTwist Cooking
Geef een antwoord