Het is mei en het aspergeseizoen is volop in gang! Officieel loopt het aspergeseizoen van eind april tot eind juni, maar zoals met alle natuurproducten bepaalt het weer uiteindelijk het daadwerkelijke seizoensverloop. Omdat het nog lang te koud was is het seizoen dus wat later op gang gekomen dan gebruikelijk.
Vandaag deel ik dit heerlijke recept voor asperges op klassieke wijze voor je, iemand vertelde mij vorige week dat het in België ‘Asperges op Vlaamse wijze’ heet dus dat mag natuurlijk ook 😉
Je maakt hierbij zelf de lekkerste hollandaisesaus en in de video geef ik diverse tips, mocht je hollandaise gaan schiften.
In het lente ebook (rechts van het scherm of op mobiel onderaan) vindt je een heerlijk recept voor aspergesoep, gooi je schillen en kontjes dus niet weg maar maak er een lekker soepje van. Meer fan van groene asperges? Probeer dan zeker deze overheerlijke oosterse roerbakschotel eens.
In de online kookcursussen Koken met het seizoen Lente zit ook nog een bundel met asperge en aardbeien recepten.
Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.
Dan is de kans groot dat jouw online kookcursus wordt vergoed! Kijk op de speciale pagina welke mogelijkheden er zijn.
Het gaat niet om de bestemming of het doel, maar om het gevoel. Ik geef je in deze mini cursus handvatten, zodat jij vandaag nog met jouw gezondste leven kan beginnen. Ben jij klaar om je gezondheid een kickstart te geven?
contact@greentwist.nl
040 30 50 040
06 832 007 58
Eindhoven en omgeving
Webdesign proudly created by GreenTwist
Foto's met dank aan Floris Heuer Fotografie
Geregistreerd bij de KvK 56732937
Copyright © | 2019 - 2023 | GreenTwist Cooking
Geef een antwoord