Skip to main content

Video: Intermittent Fasting voor je gezondheid

Je kan bijna niet meer met gezondheid bezig zijn, zonder iets te horen te krijgen over vasten. Vasten heeft enorm veel gezondheidsvoordelen, door te vasten kun je grip op jouw gezondheid krijgen. In de vlog leg ik je uit hoe het zit met vasten en hoe je dit het beste kan aanpakken. In de video bespreek ik het drankje Solé, hieronder hoe je het moet maken:

Solé

Ingrediënten
  

 • (gezuiverd) water
 • keltisch zeezout

Instructies
 

 • Vul een potje met water en voeg hier onder goed roeren keltisch zeezout aan toe. Op het moment dat het zout niet meer oplost en er een troebel laagje achter blijft heeft het water zijn verzadigingsgraad bereikt.
 • Je neemt een theelepel of eetlepel sole en doet die in een glas water, zo vul je jouw zouten goed aan.

 • Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.

  Bekijk nog meer blogs en recepten!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Rating recept
  Aanvullend verzekerd via CZ?

  Dan is de kans groot dat jouw online kookcursus wordt vergoed! Kijk op de speciale pagina welke mogelijkheden er zijn.

  meer over CZ

  Gratis minicursus!

  Het gaat niet om de bestemming of het doel, maar om het gevoel. Ik geef je in deze mini cursus handvatten, zodat jij vandaag nog met jouw gezondste leven kan beginnen. Ben jij klaar om je gezondheid een kickstart te geven?

  Ik wil die gratis minicursus!