De heerlijke smaken van India allemaal verenigd in een soep. Als de meeste mensen bloemkoolsoep horen denken ze niet, oh wat lekker dat ga ik maken. Bloemkool wordt als een wat saaie groente gezien, en toch is bloemkool door zijn neutrale smaak perfect voor allerlei specerijrijke gerechten. Bloemkool absorbeert deze smaken namelijk perfect. Zo kan iedereen wel bloemkool eten! Door de Indiase touch en het gebruiken van kruiden en plantaardige melk wordt dit een heel lekker romig, kruidig soepje. Perfect voor een koude winterdag! Het recept is vegan, glutenvrij en lactosevrij.
Probeer deze geroosterde courgette pompoen soep eens en in de kookcursus herfst zit ook nog een receptenbundel soepen. Zeker de moeite waard!
Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.
contact@greentwist.nl
040 30 50 040
06 832 007 58
Eindhoven en omgeving
Webdesign proudly created by GreenTwist
Foto's met dank aan Floris Heuer Fotografie
Geregistreerd bij de KvK 56732937
Copyright © | 2019 - 2022 | GreenTwist Cooking
Geef een antwoord