Koken met het seizoen Herfst

Koken met het Seizoen | Herfst

    Huidige status
    Niet ingeschreven
    Prijs
    60

    De herfst is het seizoen van aardse smaken, warmer eten en oogsttijd voor heel veel groenten die de zomer hebben kunnen rijpen. In de kookcursus Herfst komen de thema’s stoof- en ovenschotels, een ode aan herfstgroenten, een soepenspecial en herfstige zoetigheden en traktaties terug.

    Ik wens je een hele fijne herfst toe en veel plezier met de kookcursus!

    Training Inhoud

    De basis van koken
    Koken in de herfst
    Module 1
    Module 2
    Module 3
    Module 4
    Recepten Ode aan de herfstgroenten
    Recepten stoof en ovenschotels
    Recepten Soepen
    Recepten Herfstige Traktaties

    Iris Heuer

    Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.