Sushi heeft de wereld veroverd! En niet geheel onterecht, want sushi is ongelooflijk lekker (althans, dat vind ik dan ;-)). Sushi kan heel gezond zijn, vanwege zeewier en verse pure, rauwe producten. Maar in de meeste sushi gerelateerde horeca gebruiken ze veel suiker, smaakversterkers en ongefermenteerde soja. En ook als je een vorm van koolhydraatbeperking nastreeft, dan is witte rijst natuurlijk niet passend in een gezond voedingspatroon. Daarom deze versie die je met quinoa, bloemkoolrijst of een mix van de 2 kan maken.
Sushi zelf maken, is met een beetje oefening heel makkelijk, en ontzettend lekker. In de groep Healthy Cooking @ home gaf ik een online kookworkshop Gezonde Sushi, voor als je wat extra uitleg wil.
Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.
Dan is de kans groot dat jouw online kookcursus wordt vergoed! Kijk op de speciale pagina welke mogelijkheden er zijn.
Het gaat niet om de bestemming of het doel, maar om het gevoel. Ik geef je in deze mini cursus handvatten, zodat jij vandaag nog met jouw gezondste leven kan beginnen. Ben jij klaar om je gezondheid een kickstart te geven?
contact@greentwist.nl
040 30 50 040
06 832 007 58
Eindhoven en omgeving
Webdesign proudly created by GreenTwist
Foto's met dank aan Floris Heuer Fotografie
Geregistreerd bij de KvK 56732937
Copyright © | 2019 - 2023 | GreenTwist Cooking
Geef een antwoord