Één manier van eten voor iedereen Één manier van eten voor iedereen Voor Hartpatiënten Nederland schrijf ik een artikel in het Hartbrug Magazine. In dit artikel... Lees verder
Recept Appeltaart Blissballs Recept: Appeltaart Blissballs Tijdens één van de retreats die ik verzorgde ontstond er dit recept. Ik had namelijk heeeel veel... Lees verder
Recept Loaded Pumpkin Recept: Loaded Pumpkin Dit recept is echt ultieme comfortfood! En een hele leuke variatie voor als je een keer wat anders wil... Lees verder
Recept Shakshuka én alles over eieren Recept: Shakshuka én alles over eieren Eieren zijn niet alleen ontzettend lekker en veelzijdig. Ze zijn ook heel voedzaam en gezond.... Lees verder
Vetverbranding vs Suikerverbranding Vetverbranding vs Suikerverbranding Wist je dat de mens 2 soorten verbranding heeft? We hebben 3 macro nutriënten: koolhydraten,... Lees verder
Recept: Asperges op Klassieke wijze Recept: Asperges op Klassieke wijze Het is mei en het aspergeseizoen is volop in gang! Officieel loopt het aspergeseizoen van... Lees verder
Recept Oosterse Roerbakschotel Recept: Oosterse Roerbakschotel Voelen jullie het ook? Die heerlijke lente kriebels? De lente is officieel begonnen en daar mogen... Lees verder
Dossier Gluten: Wat zijn gluten en wat doen ze met je gezondheid? Dossier gluten: Wat zijn gluten en wat doen ze voor je gezondheid? Er wordt geschat dat 1 op de 100 mensen last heeft van gluten... Lees verder
Recept Courgettecarpaccio Recept: Courgettecarpaccio Afgelopen week maakte ik in het webinar in samenwerking met Hartpatiënten Nederland dit heerlijke recept... Lees verder
Recept Thaise Koekjes Recept: Thaise Koekjes Thaise koekjes zijn echt een favoriet! Ze zijn lekker eenvoudig te maken, en ook Ge-wel-dig als voorgerecht,... Lees verder