Skip to main content
koken met het seizoen lente

Koken met het Seizoen | Lente

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 77,00

De lente is het seizoen van groei en bloei, de natuur wordt weer wakker na de winterslaap en alles begint weer te bloeien. Als je afgestemd bent op de seizoenen merk je ook aan jezelf, dat jij in de lente weer opbloeit en zin krijgt om weer van binnen (winter) naar buiten (zomer) te gaan, letterlijk en figuurlijk. De lente wordt gekenmerkt door een aantal van mijn favoriete producten: asperges, aardbeien en een hele grote variatie aan groene groenten, lamsvlees is goed te verkrijgen en het is natuurlijk pasen in de lente. In deze cursus zitten de 4 receptenbundels: frisse smaken, eenpansgerechten, asperges en aardbeien, en paasrecepten.

Ik wens je een mooie lente toe en veel plezier met de cursus!

Training Inhoud

De basis van koken
Koken in de lente
Module 1
Module 2
Module 3
Module 4
Recepten Frisse Smaken
Recepten Eenpansgerechten
Recepten Asperges en Aardbeien
Recepten Lente Feestdagen

Iris Heuer

Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.