Koken met het seizoen Winter

Koken met het Seizoen | Winter

    Huidige status
    Niet ingeschreven
    Prijs
    77

    De winter is het seizoen van rust en naar binnen keren, het opzoeken van de stilte. De natuur is in deze periode ook stil, er komen maar weinig producten van het land. Vanwege de kou is het ook een periode waarin onze weerstand minder is, én waarin we Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw vieren. In de kookcursus Winter zitten de receptenbundels: stamppot, verwarmend eten met een uitleg over verwarmend eten en de Ayurvedische voedingsleer, de lekkerste warme dranken en heel veel tips voor je weerstand, en een uitgebreide feestdagen special, met kerstmenu’s en heel veel gezellige kersttips.

    Ik wens je een warme winter toe en veel plezier met de kookcursus!

    Training Inhoud

    De basis van koken
    Koken in de winter
    Module 1
    Module 2
    Module 3
    Module 4
    Recepten Stamppot
    Recepten Ayurveda en verwarmend eten
    Recepten Kerst en feestdagen
    Recepten Warme Dranken

    Iris Heuer

    Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.