Vegetarisch Koken Seizoen | Lente

    Huidige status
    Niet ingeschreven
    Prijs
    60

    De lente is het seizoen van groei en bloei, de natuur wordt weer wakker na de winterslaap en alles begint weer te bloeien. Als je afgestemd bent op de seizoenen merk je ook aan jezelf, dat jij in de lente weer opbloeit en zin krijgt om weer van binnen (winter) naar buiten (zomer) te gaan, letterlijk en figuurlijk. De lente wordt gekenmerkt door een aantal van mijn favoriete producten: asperges, aardbeien en een hele grote variatie aan groene groenten en het is natuurlijk pasen in de lente. In deze cursus zitten de 4 receptenbundels: frisse smaken, eenpansgerechten, asperges en aardbeien, en paasrecepten.

    Ik wens je een mooie lente toe en veel plezier met de cursus!

    Training Inhoud

    De basis van koken
    Koken in de lente
    Module 1
    Module 2
    Module 3
    Module 4
    Recepten Frisse Smaken
    Recepten Eenpansgerechten
    Recepten Asperges en Aardbeien
    Recepten Lente Feestdagen

    Iris Heuer

    Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.