Vegetarisch Koken Seizoen | Zomer

  Huidige status
  Niet ingeschreven
  Prijs
  77

  In de online kookcursus koken met het seizoen leer je af te stemmen op koken met seizoensproducten. Elk seizoen heeft zijn eigen producten en een aantal thema’s. Met praktische kooktips, informatieve video’s en heel veel leuke recepten maak ik je wegwijs in het meebewegen met de seizoenen. Met behulp van receptenbundels ga je aan de slag om voor jezelf of je gezin heerlijk te koken, met eenvoudige en smaakvolle recepten. Elk seizoen komt er een nieuwe cursus online, die je op je eigen tempo kan volgen.

  In de kookcursus Zomer komt het buiten eten natuurlijk uitgebreid naar voren, er zit een BBQ-special in de cursus verwerkt en er komen ook veel picknickideeën aan bod, ook geef ik veel tips voor lekkere zomerdrankjes. Het zijn echte verwenrecepten, want de zomer is het seizoen van overvloed!

  Wil je meer weten over de cursus? Bekijk de video

  De cursus is gericht op glutenvrij, suikervrij en kan ook aangepast worden voor lactosevrij en koolhydraatarm.

  Aanvullend verzekerd bij CZ? Kijk dan op de speciaal ingerichte pagina of jij deze cursus vergoed krijgt!

  Je kan ten alle tijde starten met de kookcursus, en op je eigen tempo volgen. Na afloop van de cursus behoud je toegang tot de inhoud en video’s. Ook kun je de recepten en lijsten downloaden voor eigen gebruik.

  Training Inhoud

  De basis van koken
  Koken in de zomer
  Module 1
  Module 2
  Module 3
  Module 4
  Salade Recepten
  Picknick Recepten
  BBQ Recepten
  Drankjes & Smoothies Recepten

  Iris Heuer

  Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.