• kookcursus iris
 • kookcursus gezond

(Online) Kookworkshops & Masterclasses

 • Home
 • Kookworkshops & Masterclasses

GREENTWIST COOKING SCHOOL
De gezondste online kookschool van Nederland


gezond-eten

Wat bieden we aan?

Gezonde Kookworkshops

Ben je op zoek naar een leuke activiteit met jouw team? Heb je dan al eens aan een gezonde kookworkshop gedacht? In een gezonde kookworkshop bij GreenTwist ga je met jouw gezelschap aan de slag om een heerlijke gezonde maaltijd te bereiden.

Van een 2-gangen tot 4-gangen diner, lunch, high-tea en tapas. Het is allemaal mogelijk. Deze activiteit is uitermate geschikt voor bedrijven die gezondheid en vitaliteit belangrijk vinden en hun medewerkers hierin willen meenemen.

Masterclass Gezonde Voeding

Of ga helemaal los met een masterclass gezonde voeding.  In een masterclass gezonde voeding gaan de deelnemers de meeting uit bomvol inspiratie over gezonde voeding, koken en het gekozen thema. Van gezondheid en vitaliteit tot gezonde feestdagen en genieten van het seizoen. Jij kiest het thema uit.

De masterclass zit vol met tips en inspiratie die passen bij het thema en wordt afgesloten met een kookclinic. Deze activiteit is zeer geschikt voor grotere groepen.

Online én offline mogelijkheden

Zowel de kookworkshops als masterclasses kunnen online worden gegeven via Zoom of Teams. Daarnaast is een activiteit op locatie ook mogelijk.

Kookworkshops zijn mogelijk op een aantal locaties in Brabant (op basis van groepsgrootte en beschikbaarheid), of op een eigen locatie waar mogelijkheden zijn om met een groep te koken.

Masterclasses kunnen door heel Nederland en België worden aangeboden op een eigen (bedrijfs)locatie met keuken.

Aanvullende informatie

Deze activiteiten kunnen in allerlei vormen worden aangeboden en met diverse (doel)groepen, van kookworkshops voor kinderen of jongeren tot zakelijke groepen.

Voor (online) kookworkshops geldt een minimale groepsgrootte van 8 personen en een maximum van circa 35 personen. Voor (online) masterclasses zijn er vaste tarieven en is er geen minimum of maximum aantal personen.

Online kookworkshops en masterclasses hebben een vaste prijs afhankelijk van de wensen vanaf € 500,-. Offline kookworkshops worden per persoon berekend, afhankelijk van het gekozen arrangement vanaf € 60,- p.p. Prijzen zijn excl BTW.

Deze klanten gingen je voor

Anderen over GreenTwist Kookworkshops

 • Henny
  deed mee aan online kooklessen

  In de online kooklessen van Iris heb ik veel nieuwe dingen uitgeprobeerd. Ze legde alles heel goed uit en vertelde er leuke leerzame dingen omheen. Het was fantastisch, complimenten!

 • Frances
  deed mee aan online kooklessen

  Leuke en gevarieerde kooklessen. Duidelijk instructies (met vervangende tips voor ingrediënten) én enthousiast gegeven door Iris!

 • Dennis
  deed mee aan een kookworkshop

  Super kookworkshop gehad! Iris heeft enorm veel kennis van voeding en wat het allemaal doet met je lichaam. Veel geleerd en bovenal een aantal heerlijke gerechten bereid, aanrader voor iedereen!

 • Yvonne
  deed mee aan online kooklessen

  Iris geeft duidelijke instructies, ik ervaar het als leuk om mee te doen. En leer elke keer weer iets nieuws te maken met voor mij soms bijzondere ingrediënten.

 • Marieke
  deed mee aan een online kookworkshop

  Nog bedankt voor de leuke workshop. De recepten waren heerlijk en zo leuk om te zien dat je van alles gelijk kunt maken en ingrediënten kan delen. Dat ga ik zeker nog eens doen!

 • Nathalie
  Organisatie Dazzle Days

  Het was zo waardevol om jou in het Dazzle Days team te hebben afgelopen zomer. Jouw enthousiasme, jouw positieve connectie met de jongeren en jouw heerlijke recepten maakten deze epic week compleet.