Koken met het Seizoen | Lente
De lente is het seizoen van groei en bloei, de natuur wordt weer wakker na de winterslaap en alles begint weer te bloeien. Als je afgestemd bent op de seizoenen merk je ook aan jezelf, dat jij in de lente weer opbloeit en zin krijgt om weer van binnen (winter) naar buiten (zomer) te gaan, letterlijk en figuurlijk. De lente wordt gekenmerkt door een aantal van mijn favoriete producten: asperges, aardbeien en een hele grote variatie aan groene groenten, lamsvlees is goed te verkrijgen en het is natuurlijk pasen in de lente. In deze cursus zitten de 4 receptenbundels: frisse smaken, eenpansgerechten, asperges en aardbeien, en paasrecepten.
Ik wens je een mooie lente toe en veel plezier met de cursus!
Training Inhoud
De basis van koken
Koken in de lente
Module 1
Module 2
Module 3
Module 4
Recepten Frisse Smaken
Recepten Eenpansgerechten
Recepten Asperges en Aardbeien
Recepten Lente Feestdagen