Skip to main content

CZ Vergoedingen bij GreenTwist

GREENTWIST COOKING SCHOOL
De gezondste online kookschool van Nederland


Over de GreenTwist Cooking School

De gezondste (online) kookschool van Nederland, met online kookcursussen, kookworkshops en andere activiteiten rondom gezond koken en eten bied deze online kookschool een breed aanbod aan om mensen bewust te maken van de impact van voeding op hun gezondheid. GreenTwist Cooking is ontstaan vanuit liefde voor koken en eten, én een passie om mensen te leren over gezondheid.

Het is de missie van GreenTwist om jou vanuit gezonde voeding, optimale gezondheid te laten ervaren. Alle online programma’s gaan uit van puur natuur en zonder kunstmatige toevoegingen, matig in suiker of geheel suikervrij, en aan te passen voor de meeste allergieën en diëten.

De GreenTwist Cooking School past bij jou als

je winst wil behalen met een gezondere levensstijl, voor jezelf of je gezin

beter én lekkerder wil leren koken

een aangepast dieet of voedingspatroon volgt, of allergie(ën) hebt

je kinderen op een leuke manier wil betrekken bij koken en eten

meer variatie wil aanbrengen in je dagelijkse recepten

Koolhydraatarm Koken

Het is mijn missie om jou optimale gezondheid te laten ervaren

Ik ben als Healthy Chef jouw persoonlijke coach naar een gezonder leven met meer kook- en eetplezier. Mijn uitvoerige kennis van voeding, gezondheid, allergieën en diëten stellen mij in staat om jou op vele vlakken te helpen om optimale gezondheid te bereiken.

Vergoedingen door CZ

Heb je een aanvullende verzekering jongeren, 50+ of gezinnen bij CZ?

Dan krijg je een vergoeding voor een online gezondheidsprogramma. Speciaal voor verzekerden heeft de GreenTwist Cooking School 4 pakketten samengesteld. Je gaat elke week praktisch aan de slag met simpele, lekkere en gezonde recepten die je voor jezelf of je gezin kan klaarmaken.

Online Kookcursus Fit met je Familie

In deze online kookcursus ga je met het hele gezin aan de slag met gezond eten! Voor de kinderen zitten er opdrachten, spelletjes en activiteiten in, voor de ouders zit de cursus bomvol tips om met de kinderen samen met koken en eten bezig te zijn, aangevuld met heel veel lekkere recepten die leuk zijn om met het hele gezin te maken én op te eten. Alles is uitgelegd in video’s zodat ouders en kinderen stap voor stap het programma kunnen volgen. Na afronding ontvangen de kinderen een ontzettend leuk kookdiploma. Deze online kookcursus wordt 100% vergoed. Je schiet zelf het bedrag voor en kan de factuur bij CZ declareren.

Online Kookcursussen Koken met het Seizoen

In de online kookcursus koken met het seizoen leer je af te stemmen op koken met seizoensproducten. Elk seizoen heeft zijn eigen producten en een aantal thema’s. Met praktische kooktips, informatieve video’s en heel veel leuke recepten maak ik je wegwijs in het meebewegen met de seizoenen. Met behulp van receptenbundels ga je aan de slag om voor jezelf of je gezin heerlijk te koken, met eenvoudige en smaakvolle recepten. Elk seizoen heeft zijn eigen cursus, én je kan kiezen tussen vegetarisch of ‘gewoon gezond’. Er wordt 1 kookcursus (1 seizoen) 100% vergoed. Wil je het pakket van 4 kookcursussen? Dan ontvang je € 60,- van CZ terug totaal (en krijg je dus bijna 2 kookcursussen cadeau!). Je schiet zelf het bedrag voor en kan de factuur bij CZ declareren.

Online Kookcursus Vegetarisch Koken

Ik laat je zien hoe lekker, verantwoord, gevarieerd en gezond vegetarisch eten is. Met praktische kooktips, informatieve video’s, uitgebreide weekmenu’s en heel veel leuke recepten maak ik je wegwijs in deze keuken. Je gaat elke week praktisch aan de slag met simpele, lekkere en gezonde recepten die je voor jezelf of je gezin kan klaarmaken. Zowel leuk als je al vegetarisch eet, voor extra recepten, tips en ideeën, als meer vegetarisch wil eten, om inspiratie op te doen. Omdat deze cursus zo uitgebreid is wordt deze online kookcursus gedeeltelijk vergoed, de eigen bijdrage is € 20,-. Je schiet zelf het bedrag voor en kan de factuur bij CZ declareren.

Online Kookcursus Koolhydraatarm Koken

Met deze online kookcursus ontvang je alle tools om zelf een koolhydraatarm voedingspatroon te starten én vol te houden, ook als je zelf al koolhydraatarm eet, zit deze cursus bomvol tips, adviezen, recepten en kookvideo’s om vaardiger te worden in gezond koken en de koolhydraatarme keuken. Wil je graag deze cursus volgen? Vraag dan direct jouw kortingscode aan bij CZ. Omdat deze cursus zo uitgebreid is wordt deze online kookcursus gedeeltelijk vergoed, de eigen bijdrage is € 20,-. Je schiet zelf het bedrag voor en kan de factuur bij CZ declareren.

Hoe werkt het?

Selecteer een programma dat het beste past bij jouw situatie

Je vraagt jouw persoonlijke kortingscode aan bij CZ zodat jij de maximale vergoeding ontvangt. Deze voer je simpelweg in bij je winkelmand.

Je betaalt direct op de website via creditcard of iDeal

Je ontvangt een factuur in je email, deze kun je digitaal indienen bij CZ. Let op: je schiet dus zelf het bedrag voor en ontvangt deze terug van CZ.

Heb je geen emails ontvangen? Kijk eens in je spam en voeg eventueel contact@greentwist.nl toe aan je veilige afzenders

Na aanschaf kun je direct starten met jouw online kookcursus, je komt dan in de leeromgeving van de GreenTwist Cooking School.

Koolhydraatarm Koken

Anderen over GreenTwist Cooking School

 • Jan van Overveld
  Hartpatienten Nederland

  “Vanuit mijn werk voor Hartpatiënten Nederland had ik het voorrecht de online cursussen kritisch te mogen beoordelen en dat heb ik bijzonder serieus gedaan. Ik vind het een fantastisch initiatief van Iris en ik hoop dat velen hun voordeel ermee doen. De investering is voor iedereen mogelijk en het is een investering in je eigen gezondheid. Als je deze lessen in praktijk brengt, krijg je veel meer grip op je gezondheid en dus ook op je medicatie. Je zult je veel beter gaan voelen, meer energie krijgen. Je, bij wijze van spreken, tien jaar jonger voelen. En ik kan het weten: ik spreek uit eigen ervaring”

 • Mirjam
  deed mee aan online kookcursussen en kookworkshops

  Wat een geweldige online cursussen, je leert hele leuke en gezonde nieuwe recepten klaarmaken. Zoveel heerlijke gezonde recepten ingedeeld in verschillende rubrieken. Dank je wel voor die geweldige cursussen.

 • Henny
  deed mee aan online kooklessen

  In de online kooklessen van Iris heb ik veel nieuwe dingen uitgeprobeerd. Ze legde alles heel goed uit en vertelde er leuke leerzame dingen omheen. Het was fantastisch, complimenten!

 • Frances
  deed mee aan online kooklessen

  Leuke en gevarieerde kooklessen. Duidelijk instructies (met vervangende tips voor ingrediënten) én enthousiast gegeven door Iris!

 • Desiree
  deed mee aan een kookcursus

  Iris heeft me geleerd op een gemakkelijke manier diverse lekkere en gezonde gerechten te maken, die ook nog eens aan mijn dieet voldoen. Sinds de cursus vind ik koken steeds leuker! Het samen met een groep koken was ook erg gezellig!

 • Dennis
  deed mee aan een kookworkshop

  Super kookworkshop gehad! Iris heeft enorm veel kennis van voeding en wat het allemaal doet met je lichaam. Veel geleerd en bovenal een aantal heerlijke gerechten bereid, aanrader voor iedereen!

 • Yvonne
  deed mee aan online kooklessen

  Iris geeft duidelijke instructies, ik ervaar het als leuk om mee te doen. En leer elke keer weer iets nieuws te maken met voor mij soms bijzondere ingrediënten.

 • Marieke
  deed mee aan een online kookworkshop

  Nog bedankt voor de leuke workshop. De recepten waren heerlijk en zo leuk om te zien dat je van alles gelijk kunt maken en ingrediënten kan delen. Dat ga ik zeker nog eens doen!

 • Tom
  deed mee aan een online kookcursus

  Iris heeft heel veel kennis omtrent gezondheid, voeding en koken en draagt echt bij aan een beter bestaan voor de mens. Haar online kookcursussen zitten bomvol met nuttige informatie, gidsen en video’s. Wil je meer gezondheid ervaren? Dan is dit zeker een aanrader. Ook op Social Media is ze dagelijks actief en deelt ze waardevolle informatie.