Skip to main content

Gratis Groentechallenge start 26 mei

De groentechallenge!

30 dagen | minimaal 300 gram groente per dag | Start 26 mei

Het is inmiddels bekend dat we voor een gezonde leefstijl een grote diversiteit aan groenten moeten eten en dat er eigenlijk geen teveel bestaat qua groenteconsumptie. En toch lukt het de meeste mensen niet om de minimale aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente te eten. Dit heeft verschillende oorzaken en in de groentechallenge gaan we hier allemaal op in. Met praktische tips en ondersteuning waar je echt mee aan de slag kan voor jezelf. Ben jij één van velen die moeite heeft om voldoende groente te eten? Wil je voor jezelf (en jouw gezin) een gezondere leefstijl ontwikkelen of wil je gewoon meer variatie in je dagelijkse menu’s? Dan is deze challenge echt iets voor jou!

We nemen je mee in onze wereld van koken, spelen en creatief zijn met groente! Je wordt deze 30 dagen ondersteund om groente in jouw dagelijkse voeding op nummer 1 te zetten. Deze challenge helpt je op weg om je gezondheidsdoelen te realiseren. De recepten die gedeeld worden zijn allemaal gluten- en suikervrij, met vegetarische (variatie)tips. De ingrediënten zijn goed verkrijgbaar en zeer toegankelijk voor de gemiddelde smaak.

  • Je ontvangt wekelijkse inspiratiemails met video’s, artikelen en superveel lekkere, gezonde groenterijke recepten!
  • Elke week heeft een thema dat past bij de uitdagingen waar jij tegenaan loopt om een gezondere levensstijl te ontwikkelen én vol te houden
  • De groentechallenge wordt afgesloten met een interactief webinar via Zoom, waarin we met elkaar kunnen uitwisselen en delen. Ook adviezen worden gedeeld om de positieve lijn die je de afgelopen 30 dagen hebt ingezet vol te houden en te integreren in je dagelijkse leven. Zet 24 juni 19:30 uur vast in je agenda hiervoor!
  • Tussentijdse Facebook-lives via de groep Healthy Cooking @ home
  • Tussentijdse begeleiding en ondersteuning via de Facebook groep Healthy Cooking @ home

De aanmelding voor deze challenge is gesloten, maar zal zeker worden herhaald! Houdt mijn (social) media kanalen in de gaten voor nieuws hierover.

Liefs,

Iris

 


Iris Heuer

Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.

Reacties (21)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *