Skip to main content

Vandaag viert GreenTwist feest! Dus hebben we een mooie actie klaar staan

Vandaag is mijn kindje jarig, ze is alweer 1 jaar op deze wereld! En nee, ik heb nog geen kinderen, maar ik heb het over de GreenTwist Cooking School! Een onderneming neerzetten en uitbouwen is ook een beetje zoals een kindje op deze wereld zetten, er is een soort ‘kinder fase’, één van (door)ontwikkeling en groei, op weg naar volwassenheid. Dat was het afgelopen jaar precies, neerzetten van een nieuw platform en dit doorontwikkelen en laten groeien. Het platform steeds meer voor je laten werken, in plaats van zelf in het platform werken. En het opschalen van de programma’s en uitbreiden van het aanbod.

Ik startte met de cursus zomer, vegetarisch en koolhydraatarm. Daar zijn in het afgelopen jaar al 2 programma’s bijgekomen: fit met je familie en de cursus lente. Eind vorig jaar werd ik benaderd door CZ, die nu vanuit een aantal aanvullende verzekeringen mijn programma’s vergoed, met oog op preventieve gezondheid. Waar voeding natuurlijk een belangrijk onderdeel van is. En een succesvolle eerste groentechallenge met +400 deelnemers. Het was een bijzonder jaar, zo met alle maatregelen en het meebewegen hierin door een online aanbod neer te zetten.

En wat is het vervolg? Wat is jaar 2 voor de GreenTwist Cooking School? Aan de ene kant laat ik me graag verrassen en beweeg ik zoveel mogelijk mee met wat er wil ontstaan, maar ik ga er niet geheel in zonder een plan. Er komen dit jaar sowieso nog 2 nieuwe online kookcursussen aan: Herfst, eind september en Winter, eind november. Daarna ga ik werken aan een vegetarisch koken met het seizoen, ook weer een vierluik met seizoenscursussen vegetarisch koken. Ik ben bezig met het opzetten van een podcast, waarin ik mijn kennis over voeding en gezondheid met jullie ga delen, én er komt een nieuw ebook ‘Gezondheid begint bij jezelf’ met heel veel informatie en lekkere, gezonde recepten.

Genoeg op de planning dus! Voor nu heb ik een prachtig aanbod voor jullie, ter ere van de 1e verjaardag van de GreenTwist Cooking School, ontvangen jullie de komende 2 weken 25% korting op de aanschaf van een gezonde kookcursus!

Zeg je nou, YES dit lijkt me super. Ga dan gelijk naar het online cursus aanbod.

En ik ben heel benieuwd: wat zouden jullie graag willen terugzien bij de GreenTwist Cooking School? Wat zou je graag willen leren? Of heb je behoefte aan een bepaald thema? Laat het me weten in de comments.


Iris Heuer

Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *