Skip to main content

Online Workshop Vegetarisch “Eet geen dieren dag”

Wakker Dier heeft dierendag op 4 oktober omgedoopt tot “Eet geen dierendag”, daarom geheel in dit thema een vegetarisch/veganistische kookworkshop online. We koken een vegetarisch 3-gangen menu met amuse, passend binnen het seizoen herfst. Omdat het een workshop voor thuis is, kan je de workshop ook goed aanpassen aan een veganistisch eetpatroon, in de recepten geef ik tips hoe je dit kan doen. Wil je met het gezin koken? Dan kan dit natuurlijk ook, je ticket is geldig voor je hele gezin.

zondag 04-10-2020 |  17.00 – 20.00  |  Online

De workshop duurt 1,5 á 2 uur, waarna je gelijk aan tafel kan schuiven om je 3-gangen diner op te eten. Je ontvangt 1 week voor de workshop de boodschappenlijst en ingrediënten voor de workshop, en de met voorbereiding (zoals groenten snijden, dingen marineren etc). Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop, tablet of telefoon. Een webcam mag, maar is niet noodzakelijk. De recepten stuur ik na afloop op per email.

Je logt op 04-10 in om 17.00 in en de workshop start vanuit jouw eigen keuken! Zet je tablet op een standaardje of je laptop in de keuken, eventueel met oortjes, zodat je alles goed kan volgen.

 

 

QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *