Skip to main content

Online Workshop Koolhydraatarm BBQ

In de online kookworkshop koolhydraatarm BBQ leg ik alles uit over BBQ techniek en ik laat diverse leuke en lekkere recepten zien voor een overheerlijke koolhydraatarme BBQ voor thuis. Omdat dit een workshop voor thuis is, zorg er wel voor dat je over een BBQ en de benodigde spullen beschikt om je BBQ mee aan te steken; kolen, natuurlijke aanmaakblokjes en een lange aansteker. Een tablet, telefoon of laptop is ook noodzakelijk om de workshop te kunnen volgen. Het leukste is als iedereen een webcam heeft! Maar als je dit niet wil, mag je deze natuurlijk ook uit laten.

zondag 06-09-2010  |  17.00 – 19.00  |  Online via Skype

Deze workshop wordt gehouden via Skype, je ontvangt een link via je mail! Je ontvangt 1 week voor de workshop de boodschappenlijst en ingrediënten voor de workshop, en de voorbereiding (zoals groenten snijden, dingen marineren etc).

Je logt op 06-09 om 17.00 in en de workshop start vanuit jouw eigen tuin of dakterras! Ook ontzettend leuk om met elkaar vanuit je eigen huis te BBQ’en, voor wie ook ‘samen’ wil eten, zal ik de verbinding open laten.

Zet je tablet op een standaardje of je laptop buiten neer, eventueel met oortjes, zodat je alles goed kan volgen.

QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *