Skip to main content

Online Workshop High-Tea Paasspecial

De suikervrije high-tea workshop is al jaren de meest populaire workshop bij GreenTwist. In de workshop bereid je jouw eigen high-tea voor, met 2 hartige en 2 ‘zoete’ gerechten. Het enige wat jij nog hoeft te doen daarna is water te koken en te gaan high-tea’en. Omdat deze workshop het gezelligste is samen, blijft de verbinding open tijdens de high-tea zodat je ‘coronaproof’ met de andere deelnemers, je familie, vrienden of vriendinnen kan high-tea’en. Omdat het een workshop voor thuis is, kan je de workshop ook goed aanpassen voor allergieën of speciale wensen, in de recepten geef ik tips hoe je dit kan doen. Wil je met het gezin koken? Dan kan dit natuurlijk ook, je ticket is geldig voor je hele gezin (1 beeld per aanmelding)

zondag 04-04-2020 |  13.00 – 16.30  |  Online

De workshop duurt 1,5 á 2 uur, waarna je gelijk aan tafel kan schuiven om je high-tea op te eten. Je ontvangt 1 week voor de workshop de boodschappenlijst en ingrediënten voor de workshop, en de met voorbereiding. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop, tablet of telefoon. Een webcam mag, maar is niet noodzakelijk. De recepten stuur ik na afloop op per email.

Je logt op 04-04 in om 13.00 in en de workshop start vanuit jouw eigen keuken! Zet je tablet op een standaardje of je laptop in de keuken, eventueel met oortjes, zodat je alles goed kan volgen.

QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *