Skip to main content

Online Workshop Gezond Kerstdiner

In de online kookworkshop Gezond Kerstdiner laat ik alles zien om zelf een overheerlijk gezond kerstdiner op tafel te zetten. We bereiden een 4-gangen kerstdiner met amuse, ik leg alles uit om zelf een gezellige kerst tegemoet te gaan. Omdat het een workshop voor thuis is, kan je de workshop ook goed aanpassen voor allergieën of speciale wensen, in de recepten geef ik tips hoe je dit kan doen. Wil je met het gezin koken? Dan kan dit natuurlijk ook, je ticket is geldig voor je hele gezin.

donderdag 17-12-2020 |  17.00 – 20.00  |  Online

De workshop duurt 1,5 á 2 uur, waarna je gelijk aan tafel kan schuiven om je 4-gangen diner op te eten. Je ontvangt 1 week voor de workshop de boodschappenlijst en ingrediënten voor de workshop, en de met voorbereiding (zoals groenten snijden, dingen marineren etc). Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop, tablet of telefoon. Een webcam mag, maar is niet noodzakelijk. De recepten stuur ik na afloop op per email.

Je logt op 17-12 in om 17.00 in en de workshop start vanuit jouw eigen keuken! Zet je tablet op een standaardje of je laptop in de keuken, eventueel met oortjes, zodat je alles goed kan volgen.

QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *