Skip to main content

Online Kookworkshop Healthy Lente

Op 20 maart begint officieel de lente! Daarom op deze dag een kookworkshop Healthy Lente, waarin ik laat zien hoe je de lekkerste frisse lente recepten maakt, en de eindeloze variatie aan heerlijke seizoensgroenten in de lente! We maken 2 heerlijke gezonde gerechten, passend bij het seizoen. We maken een voorgerecht en een hoofdgerecht.

De recepten zijn glutenvrij en suikervrij, maar omdat het een workshop voor thuis is, kan je de workshop ook goed aanpassen voor andere allergieën of speciale wensen, in de recepten geef ik tips hoe je dit kan doen. Wil je met het gezin koken? Dan kan dit natuurlijk ook, je ticket is geldig voor je hele gezin.

De workshop duurt 1,5 á 2 uur, daarna kun je gelijk aan tafel. Je ontvangt 1 week voor de workshop de boodschappenlijst en ingrediënten voor de workshop, en de met voorbereiding (zoals groenten snijden, dingen marineren etc). Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop, tablet of telefoon. Een webcam is extra leuk, maar is niet noodzakelijk. De boodschappen, recepten en video stuur ik na afloop van de workshop door.

Je logt in en de workshop start vanuit jouw eigen keuken! Zet je tablet op een standaardje of je laptop in de keuken, eventueel met oortjes, zodat je alles goed kan volgen.

Datum

mrt 20 2022
Verlopen!

Tijd

17:00 - 20:00

Kosten

€30.00

Organisator

GreenTwist
Email
contact@greentwist.nl
QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *