Skip to main content

Ignite your Health

in één seizoen je gezondheid transformeren

Exclusief 1-1 coaching traject

Ik ga met de persoon die écht zijn of haar gezondheid wil transformeren een 1-1 coaching programma aan waarin we in 1 seizoen (13 weken) jouw gezondheid een kickstart gaan geven. Ik ga je begeleiden op alle lagen, fysiek, mentaal, emotioneel en zelfs spiritueel. Je gaat natuurlijk ook beter leren koken maar vooral ook enorme stappen zetten naar je ideale situatie en balans in je gezondheid.

Herken je jezelf in één of meer van de volgende problemen?

 • Ben je een beetje de weg kwijt in het oerwoud van gezond eten, kan je door de bomen het bos niet meer zien?
 • Wil je een gezondere relatie opbouwen met jouw lichaam en met meer zelfliefde en zelfvertrouwen in de spiegel kijken?
 • Ben je er klaar mee om je vaak beroerd te voelen en wil je je elke dag simpelweg fantastisch voelen?
 • Wil je wel gezonder eten maar weet je niet hoe je het moet aanpakken en welke voeding het beste past bij jou?
 • Vindt je het lastig om je gezonde gewoonten vol te houden en jezelf te motiveren en stimuleren om er écht voor te gaan?
 • Vindt je koken eigenlijk niet zo leuk (of ben je er niet zo goed in) en ontbreekt het je aan plezier en inspiratie in de keuken?
 • Ben je bereid om te investeren in jezelf en je gezondheid? En dan bedoel ik ook ECHT investeren, geen quick fix zoeken maar ervoor gaan, je tijd, energie én aandacht erin te stoppen.

Dan is Ignite your Health het programma wat jou gaat helpen!

In dit programma ga ik je in één seizoen helpen om je gezondheid een kickstart te geven. Het is mijn doel dat jij aan het einde van dit seizoen je ontzettend veel gezonder voelt, meer energie hebt, jouw persoonlijke doelen die je aan het begin hebt geformuleerd hebt behaald en met plezier en inspiratie, vol zelfvertrouwen in de keuken staat én in de spiegel kijkt.

Dit ga jij leren in dit transformerende programma

 • We gaan jouw huidige situatie uitgebreid onder de loep nemen en we gaan jouw ideale situatie schetsen. Dan stippelen we een pad uit voor je hoe jij van de huidige situatie naar je ideale situatie kan komen.
 • Aan het einde van de 13 weken heb jij jouw ideale situatie óf al bereikt, óf je hebt mega stappen gezet om daar te komen en je weet precies welke stappen je nog gaat zetten om er te komen.
 • Je krijgt enorm veel inzicht in je eigen situatie, zelfs de dingen waarvan je eigenlijk niet eens weet dat je ze doet. Dingen die zich in jouw onderbewuste afspelen gaan we bewust maken, zodat jij precies weet wat je (bewust of onbewust) tegenhoudt om je doelen te bereiken. En door deze helderheid kun je jouw situatie nu eindelijk ook écht gaan verbeteren.
 • Je gaat leren hoe jouw ideale voedingspatroon eruit ziet, hoe je dit voor jezelf kan vormgeven en deze gaan we ook direct in de praktijk brengen.
 • Je leert hoe je de rest van jouw leven jezelf kan bijsturen op het moment dat je situatie veranderd. Dus hele concrete stappen om jezelf weer op het juiste pad terug te zetten.
 • Hoe je een systeem van optimale support kan creëren om jezelf te motiveren en je omgeving te kunnen meenemen in waar je mee bezig bent zodat het ook iets is wat je kan volhouden en je het gevoel hebt dat je ondersteund wordt.
 • En je gaat natuurlijk leren koken, want naast coach en gezondheidsdeskundige ben ik vooral ook professioneel KOK 🙂 dit gaat een speciaal op jou afgestemd pakket zijn waarbij je vaardigheden leert die jij nodig hebt om zelfverzekerd in de keuken te staan, zelf te leren creëren en je creativiteit kwijt te kunnen in koken.
 • Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat jij PLEZIER gaat hebben in koken, geniet van in de keuken staan en daarmee ook geniet van je lichaam te VOEDEN zoals dat gevoed wil worden.

Denk je nu, dit heb ik zo nodig! Gelijk een oriëntatiegesprek met mij inplannen.

Dit is wat jij ontvangt

 • Een online cursus met 6 heerlijke modules die jouw reis naar gezondheid gaan ondersteunen met elke module video’s, PDF’s en opdrachten die helpen om dit nog verder bekrachtigen
 • Een kickoff call waarmee we jouw reis een kickstart gaan geven!
 • 6 coaching sessies, live of online, waarin ik jou ga ondersteunen om jou van je huidige situatie naar je ideale situatie te komen
 • 2 ‘cooking coachings’, waarbij we jou gaan ondersteunen om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten én vaardiger en zelfverzekerder in de keuken te staan
 • Een nazorg- en integratiesessie waarbij we samen onder de loep nemen hoe het traject voor je is geweest, we reflecteren op de successen die je hebt geboekt en welke ondersteuning je nog verder kan gebruiken om je nieuwe pad te blijven lopen
 • Ik loop gedurende dit seizoen met jou mee op je pad naar gezondheid, dit betekent dat je buiten de vaste onderdelen van dit programma om je vragen kan stellen en hulp en ondersteuning kan én mag vragen waar je dit maar nodig hebt.

Met nog fantastische bonussen

Bonus 1: Een 30 dagen journal met allerlei fun en tips om jouw voortgang vast te leggen (t.w.v. € 47,-)

Bonus 2: Een gepersonaliseerde receptenbundel met gezonde recepten die 100% op jouw situatie zijn afgestemd en passen bij de de dingen die jij het lekkerste vindt! (t.w.v. € 97,-)

Bonus 3: Het cursus pakket ‘Koken met het Seizoen’

In deze online kookcursussen leer jij gezond koken met het seizoen. Elk seizoen heeft een eigen kookcursus met 50+ lekkere en gezonde recepten, video’s en inspiratie voor het seizoen (t.w.v. 308,-)

Bonus 4: Een speciale sessie ‘Freakin in the kitchen with Iris’

En de allergaafste bonus, last but not least, een speciale sessie ‘freakin in the kitchen with Iris’. In deze sessie ga je écht leren koken, namelijk je inspiratie en creativiteit gebruiken in de keuken om de allerlekkerste, mooiste en feestelijkste dingen op tafel te zetten. Dit is namelijk ook wat alle koks doen en waarom ik zeg dat koken een beetje magie is. Ik ga jou mijn magie leren in deze sessie! (t.w.v. € 1500,- maar eigenlijk onbetaalbaar!)

Ben je al overtuigd? Plan direct jouw oriëntatiegesprek

Wat anderen zeggen over mijn begeleiding

“Bij toeval stuitte ik op de mooie site van Iris. Ik kon wel wat hulp gebruiken met mijn voeding. We raakten in contact en Iris raakte al snel een gevoelige snaar. De online coaching werd een feit om het dieperliggende aan te pakken. Nou, dat is haar wel toevertrouwd! 

Iris is lief, meelevend, ze legt snel haar vinger ergens op en verwoord gevoelens in duidelijke taal & komt met tools die daarbij helpen. Echt veel van geleerd. Het was fijn, met een traan maar ook zeker een lach. Er is ruimte voor alles. Dus mocht je het nodig hebben, het is een aanrader. Nogmaals dank je wel Iris!”

~ Jessica Schaap

“Voor mij is Iris een POWERVROUW die volledig gecommitteerd is aan haar werk en de mensen met wie zij werkt. Ik heb haar kookkunsten mogen ervaren tijdens verschillende retreats. Ik merkte echt dat de voeding van Iris zo ontzettend voedzaam en LEKKER is! Er was zo veel variatie en hoge kwaliteit, en voor mijn lichaam en geest was dit een verademing. Ik ben zelf zeer kritisch en specifiek qua voeding, en bij Iris voelde ik me helemaal gezien in mijn wensen en behoeftes voor mijn beste en hoogste gezondheid! Ik raad haar werk aan aan iedereen die geeft om hoge kwaliteit in zowel lichaam en geest mét persoonlijke aandacht.”

~ Joeke Hoeboer

“Ik heb Iris 2 jaar geleden mogen ontmoeten en sindsdien is op gebied van voeding en gezondheid mijn leven totaal verbeterd. Omdat ik merkte dat ik een bepaalde structuur kreeg in mijn leven, dat ik wist welke voeding ik wel en niet moest hebben. Het stukje persoonlijkheid wat zij er in gooit was gewoon heel erg fijn werken, echt jou persoonlijke aandacht geven en kijken naar jou als individu. Dus niet jou een bepaalde template geven maar echt op maat gaat kijken wat jij nodig hebt in het moment. Ik heb hierdoor gemerkt dat ze heel authentiek en zuiver is. Als het bijvoorbeeld langer duurde ons gesprek, dan was dat geen punt en hielp ze me gewoon verder. Hierdoor had ik totaal niet het gevoel dat ze het voor het geld deed. Het was heel erg mooi en fijn om te ervaren. Als ik nu terugkijk op mijn leven, dan ben ik heel erg dankbaar dat ik haar heb ontmoet en zou ik zeker aanraden om mijn jongere zelf uit te nodigen om nog een keer met haar in gesprek te gaan.” ~ Tom Pluimers

“Vanuit mijn werk voor Hartpatiënten Nederland had ik het voorrecht de online cursussen kritisch te mogen beoordelen en dat heb ik bijzonder serieus gedaan. Ik vind het een fantastisch initiatief van Iris en ik hoop dat velen hun voordeel ermee doen. Het is een investering in je eigen gezondheid. Als je deze lessen in praktijk brengt, krijg je veel meer grip op je gezondheid en dus ook op je medicatie. Je zult je veel beter gaan voelen, meer energie krijgen. Je, bij wijze van spreken, tien jaar jonger voelen. En ik kan het weten: ik spreek uit eigen ervaring”

~ Jan van Overveld | Hartpatiënten Nederland

Het is iedere keer weer een genot om met Iris samen te werken. Niet alleen omdat ze heerlijke en gezonde gerechten bereidt die perfect aansluiten bij de aard van onze retraites, maar ook omdat ze veel kennis en ervaring met zich meebrengt op het gebied van holistische voeding en gezondheid. De manier waarop ze passievol in contact gaat met onze klanten is wat ons betreft het kersje op de taart. Daarom kunnen wij niet anders dan uitkijken naar onze volgende samenwerking!

~ Mike en Gretta | Leefbewust Nederland

 

Iris heeft me geleerd op een gemakkelijke manier diverse lekkere en gezonde gerechten te maken, die ook nog eens aan mijn dieet voldoen. Sinds de cursus vind ik koken steeds leuker! – Desiree

Ik voel altijd jouw hart-elijke enthousiasme over de dingen waar je mee bezig bent en je drive om anderen te helpen! – Ria
Jij bent voor mij echt een professional die creatief onderzoekend open staat ten aanzien van allerlei gedachten rondom voeding. – Loes
Super kookworkshop gehad! Iris heeft enorm veel kennis van voeding en wat het allemaal doet met je lichaam. Veel geleerd en bovenal een aantal heerlijke gerechten bereid, aanrader voor iedereen! – Dennis
Je bent zo’n prachtig mens, dankjewel voor wie je bent en wat je doet – Kristien

Welke ervaring ik meebreng om jou te ondersteunen

Al jarenlang ben ik bezig met het uitdagen van een gezonde leefstijl en vanuit mijn vakgebied koken mensen hierin te ondersteunen. Omdat persoonlijke ontwikkeling ook een grote passie is en hierdoor een holistische visie op gezondheid is ontstaan, voel ik niet meer alleen het koken aan te willen pakken maar ook mijn kennis en ervaring op het bredere gebied van gezondheid met jullie te willen delen.

Hier gaat het Ignite your Health programma ook over, niet alleen koken, niet alleen leefstijl maar je TOTALE gezondheid een transformatie geven.

 • Een (bijna) levenslange passie voor gezondheid en een enorme kennis en drive om dit uit te dragen

 • + 8 jaar ervaring als chef in de professionele keuken

 • + 8 jaar kookdocent voor de meest uiteenlopende (doel)groepen (van basisschool leerlingen tot bedrijven)

 • + 12 jaar op het pad van persoonlijke ontwikkeling

 • + 75 mensen begeleid naar een passend voedingspatroon

 • + 500 recepten ontwikkeld voor allerlei voedingspatronen

 • 11 online kookcursussen ontwikkeld waarmee ik al + 300 mensen heb geholpen naar meer gezondheid en heerlijk kunnen koken

 • 1000en mensen geholpen gezonder te worden met aanpassingen in voeding en leefstijl

Je hebt me overtuigd!

Daar ben ik blij om want ik weet zeker dat jij een enorme transformatie gaat doormaken! Omdat dit programma volledig op jou afgestemd wordt doe ik je een aanbod die past bij jou, hiervoor werk ik met een oriëntatiegesprek en daarna ontvang je (vrijblijvend) mijn aanbod.

Tijd om jouw oriëntatiegesprek te plannen!