Skip to main content
koken met het seizoen lente

Koken met het Seizoen | Lente

Huidige status

Niet ingeschreven

Prijs

€ 77,00

Begin

De lente is het seizoen van groei en bloei, de natuur wordt weer wakker na de winterslaap en alles begint weer te bloeien. Als je afgestemd bent op de seizoenen merk je ook aan jezelf, dat jij in de lente weer opbloeit en zin krijgt om weer van binnen (winter) naar buiten (zomer) te gaan, letterlijk en figuurlijk. De lente wordt gekenmerkt door een aantal van mijn favoriete producten: asperges, aardbeien en een hele grote variatie aan groene groenten, lamsvlees is goed te verkrijgen en het is natuurlijk pasen in de lente. In deze cursus zitten de 4 receptenbundels: frisse smaken, eenpansgerechten, asperges en aardbeien, en paasrecepten.

Ik wens je een mooie lente toe en veel plezier met de cursus!

Training Inhoud

De basis van koken
Je keukenvoorraad
VIDEO: Snijtechniek
VIDEO: Smaakbalans
Seizoensgroenten Jaarkalender
VIDEO: Kruiden en Specerijen gebruiken
Koken in de lente
VIDEO: Waarom eten met de seizoenen mee belangrijk is
Seizoensgroenten Lente
Module 1
VIDEO: Over het seizoen lente
Recepten Frisse Smaken
Tips voor de lente
Module 2
VIDEO: Het seizoen van groei en bloei
Recepten Eenpansgerechten
Module 3
VIDEO: Eten van het land
Recepten Asperges en Aardbeien Special
Tijd om te (moes)tuinieren
Module 4
VIDEO: Pasen en Feestdagen Lente
Recepten Lente Feestdagen
Tips voor de (paas)tafel
Recepten Frisse Smaken
Buddahbowl met lentegroenten
Citroenrisotto met garnalen en doperwten
Courgettecarpaccio met waterkers
Doperwten Munt soep
Groene groenten lasagne
Lamstagliata
Lente Stamppot
Oosterse Lente Salade
Quinoasalade met lentegroenten
Salade Nicoise met tonijn
Witlofsalade met yoghurtdressing
6 lente pesto recepten
Recepten Eenpansgerechten
Courgettepasta met vis
Enchilladas met doperwten guacamole
Kipschotel met citroen en rabarber
Lamsstoof met abrikozen
Makkelijke wokschotel
Melanzane Parmigiano
Pad Thai
Pompoenpasta Carbonara
Ratatouille met kipgehaktballetjes
Roerbakschotel met groene asperges
Spinaziestoof met feta en cashew
Thaise Zoetzure Vis
Recepten Asperges en Aardbeien
Asperges op klassieke wijze
Aspergesoep
Asperge Zalm salade
Ovenschotel met asperges
Quiche met groene asperges
Salade met aardbei en asperge
Aardbeien Chocofudge
Aardbei Rabarber crumble
Aardbeiensmoothie
Aardbeienpudding
Tarte Tatin met aardbeien
Trifle met aardbeien
Recepten Lente Feestdagen
Aardbei-Rabarber Compote
Devilled Eggs
Doperwtenhummus
Eiersalade
Frittata met lentegroenten
Hartige taart met lentegroenten
Gevulde avocado’s
Glutenvrij paasbrood
Koolhydraatarme Scones
Lamsrollade
Paastaart
Shakshuka
Zoete aardappel zalm koekjes

Iris Heuer

Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.