Skip to main content

Vegetarisch Koken Seizoen | Lente

Huidige status

Niet ingeschreven

Prijs

€ 77,00

Begin

De lente is het seizoen van groei en bloei, de natuur wordt weer wakker na de winterslaap en alles begint weer te bloeien. Als je afgestemd bent op de seizoenen merk je ook aan jezelf, dat jij in de lente weer opbloeit en zin krijgt om weer van binnen (winter) naar buiten (zomer) te gaan, letterlijk en figuurlijk. De lente wordt gekenmerkt door een aantal van mijn favoriete producten: asperges, aardbeien en een hele grote variatie aan groene groenten en het is natuurlijk pasen in de lente. In deze cursus zitten de 4 receptenbundels: frisse smaken, eenpansgerechten, asperges en aardbeien, en paasrecepten.

Ik wens je een mooie lente toe en veel plezier met de cursus!

Training Inhoud

De basis van koken
Je keukenvoorraad
VIDEO: Snijtechniek
VIDEO: Smaakbalans
Seizoensgroenten Jaarkalender
VIDEO: Kruiden en Specerijen gebruiken
Koken in de lente
VIDEO: Waarom eten met de seizoenen mee belangrijk is
Seizoensgroenten Lente
Module 1
VIDEO: Over het seizoen lente
Recepten Frisse Smaken
Tips voor de lente
Module 2
VIDEO: Het seizoen van groei en bloei
Recepten Eenpansgerechten
Module 3
VIDEO: Eten van het land
Recepten Asperges en Aardbeien
Tijd om te (moes)tuinieren
Module 4
VIDEO: Pasen en Feestdagen Lente
Recepten Lente Feestdagen
Tips voor de (paas)tafel
Recepten Frisse Smaken
Andijviesalade
Buddahbowl met lentegroenten
Courgettecarpaccio met waterkers
Citroenrisotto met doperwten
Doperwten Munt soep
Groene groenten lasagne
Hartige rabarber crumble
Oosterse Lente Salade
Quinoasalade met lentegroenten
Vegetarische Salade Nicoise
Witlofsalade met yoghurtdressing
6 lente pesto recepten
Recepten Eenpansgerechten
Courgettepasta met jackfruit
Enchilladas met doperwten guacamole
Lente Stamppot
Melanzane Parmigiano
Makkelijke wokschotel
Pad Thai
Pompoenpasta Pesto
Ratatouille met vegaballetjes
Roerbakschotel met groene asperges
Roerbakschotel met koolraap en gekaramelliseerde ui
Spinaziestoof met feta en cashew
Thaise Zoetzuur
Recepten Asperges en Aardbeien
Asperges op vegetarische wijze
Aspergesoep
Asperge Avocado salade
Ovenschotel met asperges
Quiche met groene asperges
Salade met aardbei en asperge
Aardbeien Chocofudge
Aardbeienpudding
Aardbeiensmoothie
Aardbei Rabarber crumble
Tarte Tatin met aardbeien
Trifle met aardbeien
Recepten Lente Feestdagen
Aardbei-Rabarber Compote
Devilled Eggs
Courgette koekjes
Doperwtenhummus
Eiersalade
Frittata met lentegroenten
Gevulde avocado’s
Glutenvrij paasbrood
Hartige taart met lentegroenten
Koolhydraatarme Scones
Paastaart
Shakshuka
Vegetarische Paella

Iris Heuer

Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.