Verwarm de oven voor op 180 graden en weeg alle ingredienten van de broodjes zorgvuldig af. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Klop de eiwitten een beetje schuimig op met je mixer of keukenmachine en voeg dan de hele eieren toe
Meng de baking soda met de appelazijn en voeg toe
Meng alle droge ingredienten goed door elkaar.
Voeg vervolgens de droge ingrediënten aan de eieren toe
Voeg nu het kokend water toe en blijf stevig mixen terwijl je dit doet.
Voeg eventueel zaden & pitten toe
Laat het mengsel ongeveer 15 minuten trekken zodat de psylium en de lijnzaad hun werk kunnen doen
Je beslag is nu klaar, draai 10 balletjes van het deeg en leg ze op een ovenplaat met voldoende ruimte er tussen.
Je kan eventueel nog wat zaadjes of pitten op de broodjes strooien. Bak de broodjes voor 45-50 minuten goudbruin.