Ga terug

Appeltaart Blissballs

Ingrediƫnten
  

  • 2 appels
  • 6 medjoul dadels
  • 120 gram pecannoten
  • 2 tl kokosolie extra virgin
  • 2 tl speculaaskruiden
  • 3 el kokosrasp
  • 1 tl kaneel

Instructies
 

  • Als je een slowjuicer hebt kun je het beste de juice pulp van de appel gebruiken
  • Heb je geen slowjuicer? Rasp de appel grof en knijp in een theedoek zoveel mogelijk van het vocht eruit (bewaar dit lekkere appelsap natuurlijk)
  • Gebruik 20 gram van de pecannoten en hak in stukjes, meng met de kokosrasp en kaneel
  • Smelt de kokosolie
  • Hak de dadels en de rest van de pecannoten grof
  • Meng de helft van de kokosolie, appel en speculaaskruiden erdoor
  • Rol balletjes van het mengsel
  • Rol de balletjes daarna eerst door de kokosolie en daarna door het pecan-kokos mengsel
  • Zet weg in de koelkast voor ongeveer 1 uur en daarna smullen maar!