Snijd alle groente zoals hierboven uitgelegd
Kook de sperzieboontjes in 8 minuten beetgaar in gezouten water. Spoel koud in een vergiet en zet apart.
Fruit de gesnipperde uien zachtjes aan in 2 el olijfolie in een wok met een snufje zout. Door het zout laten de uien vocht los waardoor de ui mooier gaart
Voeg vervolgens de spekreepjes toe en bak deze zachtjes uit met de plakjes knoflook (Laat de knoflook niet bruin worden want dan wordt het bitter)
Neem de inhoud uit de pan met een schuimspaan en houd apart
Bak de (naar smaak gekruide) kip gaar samen met de champignons in het overgebleven vet en hou vervolgens ook weer apart
Roerbak de bospeen en paprika in de laatste eetlepel olijfolie
Voeg als laatste de tomaatjes en het bonenkruid toe en schep om tot de tomaatjes goed heet zijn
Verzamel alle ingrediënten in de wok, breng op temperatuur en serveer op verwarmde borden
Bereid je vegetarisch? Verdeel de kaasblokjes en noten koud over de groenten
Voor de liefhebbers maakt een schepje sambal deze maaltijd af