Meng alle droge ingredienten door elkaar, maal bij voorkeur de lijnzaad fijn, of gebruik lijnzaadmeel
Voeg nu de natte ingredienten toe, breng op smaak met kruiden, peper & zout
Laat de ingredienten even 5-10 minuten trekken
Bereiding in de pan
Verwarm een laagje olie of vet in de pan op laag vuur
Giet een dunne laag van het mengsel in de pan en laat op laag vuur aanbakken
Zorg dat je de pan stil houdt en heb geduld, de bovenkant moet bijna gestold zijn voor je kan draaien
Gebruik een zo groot mogelijke spatel of schep om de wrap om te draaien
Laat afkoelen en herhaal het proces tot je beslag op is.
Bereiding in de oven
Omdat het erg moeilijk kan zijn om koolhydraatarme wraps te maken, vanwege mindere binding van de ingredienten, kun je dit ook in de oven bereiden.
Verwarm de oven voor op 180 graden
Kunnen je pannen in de oven? (Lees: zitten er geen plastic of gelijmde onderdelen aan?). Dan gebruik je een pan, doe een laagje olie in de pan, schep hier een lepel beslag op
Kunnen je pannen niet in de oven? Gebruik een platte, ronde bakvorm. Doe een laagje olie onderin en schep er een lepel beslag op
Laat je wrap voor 8 minuten in de oven garen, draai zo nodig om als de wrap is gestold om een mooie bruine buitenkant te krijgen
Laat afkoelen, je kunt nu je ingredienten eraan toevoegen.
Notities
Bewaartip: maak de wraps op je mealprep dag, zet in de koelkast tussen 2 borden, circa 5 dagen te bewaren in de koeling