Ga terug
–+ servings

Kruidenboter

Dit recept is lang houdbaar en heerlijk om gewoon ten alle tijde in je koelkast te hebben staan.
Aantal porties | 10 porties

Benodigdheden

  • Keukenmachine of staafmixer kommetje

Ingrediënten
  

  • 250 gram ongezouten roomboter
  • 50 gram gemengde verse kruiden (naar wens/smaak)
  • 2 tenen knoflook
  • 1 rode peper (meer of minder naar smaak)
  • 20 ml citroensap (ongeveer 1/2 citroen)
  • 1 el vloeibare zoetstof (naar smaak)
  • peper & zout

Instructies
 

  • Zorg dat de boter op kamertemperatuur is!
  • Doe de kruidenboter in de keukenmachine en laat circa 3 minuten opkloppen
  • Hak de overige ingredienten grof en voeg toe aan de boter
  • Klop nog 2-3 minuten door. Proef en breng op smaak met peper & zout
  • Bewaar in een bakje, dit is in ieder geval houdbaar tot de houdbaarheidsdatum van je boter.