Ga terug
+ servings

Roerbakschotel met groene asperges

Aantal porties | 2 porties

Benodigdheden

  • wokpan

Ingrediënten
  

  • 1 bosje groene asperges (zo dik mogelijke!)
  • 50 gram taugé
  • 3 stengels bosui
  • 50 gram cashewnoten
  • 1 rode peper (meer of minder naar smaak)
  • 2 cm gember
  • 1 teen knoflook
  • 1 el currypasta (naar wens)
  • 2 el kokosmelk
  • 1 el limoensap (naar smaak)
  • 1 tl zoetstof (naar smaak)
  • 2 grote eieren
  • scheutje room
  • peper & zout

Instructies
 

  • Snijd met een kaasschaaf of dunschiller dunne plakken van de groene asperges, zodat je een soort dikke noedels krijgt
  • Snijd de bosui en rode peper in ringen. Hak de knoflook, gember en cashewnoten fijn
  • Klop de eieren op met een scheutje room of kokosroom, peper & zout. Bak een omeletje hiervan.
  • Snijd de omelet in dunne reepjes
  • Zet de wok op hoog vuur, bak de ui, peper en knoflook aan.
  • Voeg de asperges toe en bak 3-4 min aan
  • Voeg nu de currypasta en kokosmelk toe, roer goed door.
  • Draai het vuur laag, voeg nu de taugé, bosui en omeletreepjes toe
  • Breng op smaak met zout, zoet, zuur en serveer met gehakte cashews