Pureer de melk met de bananen en zoetstof
Voeg de rest van de ingrediënten toe en maak een glad beslag
Laat even 5 minuten trekken zodat het lijnzaad/psylium gaat binden
Verwarm een laagje olie of vet in een goede anti aanbak pan
Maak een testertje: een klein beetje beslag in de pan. Komen er veel belletjes door de pannenkoek heen? Dan is het mengsel te vochtig en voeg je wat meel of bloem toe. Is het mengsel te droog dan lopen ze niet mooi uit en krijg je geen mooie pannenkoekjes en voeg je wat extra vocht toe.
Zet het vuur laag en bak 3 kleine pannenkoekjes in 1 pan Laat bakken zonder de pan te bewegen.
Als de bovenkant gestold is draai je de pannenkoek om, bak nog 1-2 minuten aan
Laat afkoelen en herhaal tot je mengsel op is
Dit kan je van tevoren maken en 5 dagen bewaren in de koeling tussen 2 borden. Eventueel voor het opeten verwarmen.