Mini pizza

Mini Veggie Pizza's

Aantal porties | 4 pizza's

Benodigdheden

  • Pizzasteen voor de BBQ

Ingrediƫnten
  

  • 1 pakje (glutenvrij) bladerdeeg
  • 1 potje tomatenpuree
  • 150 gram geraspte kaas
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl balsamico
  • 1 el italiaanse kruiden
  • peper & zout

Beleggen met

  • ui in halve ringen
  • champignon
  • paprika
  • ananas
  • olijven
  • kappertjes
  • feta
  • geitenkaas
  • gorgonzola

Instructies
 

  • Maak de tomatensaus door de puree, olijfolie, balsamico, kruiden, peper en zout te verwarmen
  • Stook de BBQ flink heet op
  • Laat het bladerdeeg ontdooien en maak er rondjes van
  • Spreid tomatensaus en geraspte kaas uit over het bladerdeeg, laat de rand vrij en bestrijk die met een beetje olijfolie.
  • Beleg naar eigen inzicht, ook leuk om met de kinderen te doen!
  • Leg de pizza's op de pizzasteen
  • Bak voor minimaal 15 minuten of tot het deeg goed gaar is geworden (lees: los komt van de pizzasteen
  • Je kan dit natuurlijk ook in de oven maken, in dit geval verwarm je de oven voor op 220 graden en bak je de pizzatjes voor circa 15-20 minuten gaar