Mini pizza
Mini Veggie Pizza's
Aantal porties | 4 pizza's
Benodigdheden
- Pizzasteen voor de BBQ
Ingrediƫnten
- 1 pakje (glutenvrij) bladerdeeg
- 1 potje tomatenpuree
- 150 gram geraspte kaas
- 1 el olijfolie
- 1 tl balsamico
- 1 el italiaanse kruiden
- peper & zout
Beleggen met
- ui in halve ringen
- champignon
- paprika
- ananas
- olijven
- kappertjes
- feta
- geitenkaas
- gorgonzola
Instructies
- Maak de tomatensaus door de puree, olijfolie, balsamico, kruiden, peper en zout te verwarmen
- Stook de BBQ flink heet op
- Laat het bladerdeeg ontdooien en maak er rondjes van
- Spreid tomatensaus en geraspte kaas uit over het bladerdeeg, laat de rand vrij en bestrijk die met een beetje olijfolie.
- Beleg naar eigen inzicht, ook leuk om met de kinderen te doen!
- Leg de pizza's op de pizzasteen
- Bak voor minimaal 15 minuten of tot het deeg goed gaar is geworden (lees: los komt van de pizzasteen
- Je kan dit natuurlijk ook in de oven maken, in dit geval verwarm je de oven voor op 220 graden en bak je de pizzatjes voor circa 15-20 minuten gaar